Narodeniny Mickeyho Mouse

Narodeniny Mickeyho Mouse

11. mája 2018, KiK, Narodeniny, Mickey Mouse, detská spodná bielizeň, detské pyžamá, motívy Mickeyho a Minnie Mouse

Sponzorovanej odkazy:

Vedeli ste, že obľúbená kreslená postavička od Walta Disneyho – Mickey Mouse, je vôbec prvou a zároveň tiež najstaršou kreslenou postavičkou, ktorá v tomto slávnom štúdiu vznikla? Myšiak tento rok oslávi úctyhodných 90 rokov a predajňa KiK bude pri tom. Vzdá hold tomuto detskému hrdinovi a jeho družke Minnie, v podobe detskej kolekcie s motívmi týchto postavičiek.

Mickey Mouse je dozaista najslávnejšou myšou na svete. Narodil sa roku 1928 v štúdiu Walta Disneyho a bol tak pri zrode niečoho veľkolepého. Bol začiatkom toho všetkého, čo predstavujú kreslené a animované postavičky, ktoré deti tak milujú.

A napriek tomu, že už je to starček a dožil sa zaslúženého veku, deti ho neprestávajú zbožňovať. V čase, keď existujú Pokémoni, Transformers, Avenger či Star Wars, patrí myšiak Mickey Mouse stále k najviac obľúbeným postavám z filmového sveta detí! A to už si zaslúži poriadnu poklonu.

Myšiak Mickey a jeho život

Hoci myšiak prežil druhú svetovú vojnu, a vôbec nevedel ako slávny raz bude jeho tvorca, napriek tomu všetko a novú dobu, ktorá medzi tým všetkým nastala, ide o prvú kreslenú postavičku, ktorá roku 1978 získala svoju vlastnú hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy. Bolo to na výročie jeho päťdesiatky. A pritom všetko začalo nevinne, keď sa prvýkrát myšiak Mickey objavil v animovanom filme Place Crazy. Za tých 90 rokov však prešiel toľkými filmami a seriálmi bok po boku spolu so svojou vernou kamarátkou Minnie, že to ani nejde spočítať. Preto sa ** firma KiK ** rozhodla vzdať česť jeho narodeninám a vydala kolekciu určenú výhradne pre deti. Samozrejme, hlavným motívom kolekcie je myšiak Mickey Mouse a jeho kamarátka Minnie.

KiK oslavuje Mickeyho narodeniny

A na čo sa teda môžete tešiť? Jedná sa predovšetkým o spodnú bielizeň a pyžamá pre chlapcov a dievčatá. Týmito krásnymi kúskami urobíte svojim deťom zaručene radosť, pretože Mickey Mouse milujú deti dodnes. Zároveň tak vzdáte hold tejto slávnej postavičke, ktorá za tie roky nie je len výtvorom Walta Disneyho, ale má už svoju vlastnú dušu a osobnosť. Je symbolom detskej radosti a šťastia a za tie roky vyčarila nejeden detský úsmev na tvári. Dokonca ho milujú aj dospeláci. Bežte sa pozrieť do predajne KiK a vyberte niečo slušivého pre svojich najmenších členov rodiny. Všetko najlepšie, Mickey a Minnie!

Zdroj foto: Kik

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.