Jarné rozkvitnuté kúsky priamo pre vás

Jarné rozkvitnuté kúsky priamo pre vás

8. mája 2018, BigBrands, e-shop, dámske oblečenie, kvetinový vzor, ​​vzory, leto 2018

Sponzorovanej odkazy:

Na chvíľu, kedy budeme môcť konečne odložiť kabáty, čižmy a čiapky a rozžiariť svoj šatník sviežimi jarnými kúskami, sa väčšina z nás tešila už dlhé týždne. Nechajte sa teraz inšpirovať rozkvitnutou jarnou prírodou a dodajte svojim outfitom farby a roztomilé vzory podľa najväčších trendov súčasnosti!

V mene nežnosti

Kvetinové vzory majú vždy na jar svoje miesto medzi aktuálnymi módnymi hitmi a nie inak je tomu aj tento rok. Na pomoc si nežné potlače pribrali ďalších pomocníkov pre dokonale ženský outfit, ako sú čipky, či stále trendové výšivky. Kvety sú tento rok skrátka všade okolo, a to v mnohých podobách. Zvoliť môžete jemné a decentné kvety v pastelových tónoch, ale aj divoko rastúce rastliny v sýtych neprehliadnuteľných farbách pripomínajúcich džungľu.

Kvety kam sa pozrieš

Kvetované šaty či sukne sú základ, ktorý by svoje uplatnenie našiel v skrini každej z nás. Zamilovať sa môžete tiež do nohavíc či najrôznejších blúzok, topov a košieľ s touto obľúbenou potlačou. Ak by na vás kúsky oblečenia posiate kvetmi boli však príliš, siahnuť môžete i po menej nápadnom variante – doplnkoch. Tento rok sú v kurze nielen kvetované kabelky a šatky, ale aj topánky, ktoré vyzerajú ako rozkvitnutá jarná lúka.

Kde trendové kúsky kúpiť?

Oblečenie a doplnky s kvetinami nájdete v mnohých obchodoch. Prečo ale obchádzať všetky obchody jednotlivo, keď sa môžete pozrieť na ponuky rôznych značiek na jednom mieste, a to navyše v pohodlí domova? E-shop BigBrands.cz ponúka celý rad módnych kúskov od najrôznejších tvorcov a tešiť sa tu môžete nielen na široký výber, ale aj veľmi priaznivé ceny. Špecializuje sa totiž na flashsalové kampane známych i menej známych brandov a nie je výnimkou, že tu objavíte perfektné kúsky aj s 80% zľavou. Pokiaľ tu narazíte na kúsok, ktorý skrátka musíte mať, určite s nákupom neotáľajte. Oblečenie, doplnky, šperky ale napríklad aj kozmetika, alebo bytové doplnky sú originálne a štýlové, je o ne veľký záujem a kampane sú navyše časovo obmedzené. Môže sa tak ľahko stať, že váš vysnívaný kúsok bude druhý deň nenávratne preč.

Foto: BigBrands

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a doplnky.