100Class concept Store & Things I Miss: Praha - Ljubljana

100Class concept Store & Things I Miss: Praha - Ljubljana

20. apríla 2018, 100Class concept Store, značka Things I Miss, Praha, Ljubljana, dizajnérka Tina Princ

Sponzorovanej odkazy:

Slovinská dizajnérka Tina Princ bude špeciálnym hosťom v rámci nadchádzajúceho Fashion Revolution Weeku už tento víkend 22. 4. – 29. 4. 2018.

Súčasťou tohto Fashion Revolution Weeku bude nielen stretnutie so slovinskou dizajnérkou Tinou Princ, ale i Tea – Time & Pop – up Story s vernisážou v 100Class Concept Store, Praha.

22. 4. 2018 od 10hod

  • Jemný dopoludňajší čajový večierok
  • Začatie Pop-Up story a Fashion Revolution Weeku
  • Vernisáž
  • Priateľské rozprávanie s ľuďmi, pulzujúca energia a úsmevy
  • Šírenie myšlienky o udržateľnej móde a módnej revolúcii

Vernisáž ukazuje štyri segmenty kreativity, teda štyri kruhové konštrukčné koncepty. Z procesu tvorby kolekcie RAW Gauze boli získané materiály pre Essences, a z procesu tvorby PIÑATEX® Bags materiály pre Jewerly PIÑATEX®. Nezostal žiadny odpadový materiál, ani žiadny materiál neskončil v koši.

23. 4. – 29. 4. 2018 / Pop – Up Story

Spolupráca dvoch rovnako zmýšľajúcich, unikátnych a uvedomelých konceptov počas Fashion Revolution Week v 100CLASS concept store v Prahe Things I Miss a 100CLASS concept store prepájajú, zdieľanie myšlienky módnej revolúcie, koncepciu uvedomelej tvorby prostredníctvom Pop-up story.

Odkaz na udalosť na FB

"Tina ma oslovila zhruba pred pol rokom so záujmom o spoluprácu. Things I Miss som poznala už z minulosti, pretože jej tvorba je veľmi signifikantná. Navyše nás spája aj záujem a angažovanosť za udržateľnú módu. Nápad urobiť jednotnú akciu práve v rámci Fashion Revolution Weeku bol tým pádom jasnou voľbou. Počas celého týždňa môžeme u nás vidieť špeciálnu edíciu oblečenia a doplnkov, ktoré pre nás Tina vybrala. Veci budú tiež k zakúpeniu, a navyše sa s autorkou môžete osobne stretnúť v nedeľu 22. apríla 2018, kedy sme si pre záujemcov pripravili vernisáž spojenú s čajovým posedením. "Hovorí o akcii Vendula Stoklásková, majiteľka 100CLASS concept store.

Keď sa Things I Miss…

Značka Things I Miss bola uznaná médiami ako jedna z desiatich najlepších svetových značiek potom, čo bola predstavená na online udržateľnej módnej akcii v Londýne v roku 2016. Je zapojená do rôznych hnutí a platforiem s poslaním zmeniť postoj k oblečeniu a móde.

Ktoré to sú?

  • Fashion Revolution
  • Fashion Changes
  • Ethical Fashion
  • Forum, Common Objective
  • Copenhagen Sustainable Fashion Summint
  • Global Fashion Agenda, Conscious Community

Podpisom Global Fashion Agendy 2020 Circular Fashion Commitment spolu so 143 svetovými módnymi značkami sa Things I Miss zaviazala k postupnej zmene vo výrobe so zameraním na kruhový koncept. Ako súčasť Berlínskeho Fashion Weeku sa značka podieľala na udržateľnom Greenshowroomu, kde je kladený dôraz na elegantné línie a štýl, definované príbehy zaujímavých, vysoko kvalitných udržateľných materiálov.

Značka je neustále v kontakte s miestnou módnou vlnou (Ljubljana Fashion Week) a pravidelne prijíma pozvánky do Londýna, New Yorku, Paríža a na Milánsky týždeň módy, rovnako ako na Cannes Fashion Events. Víziou Thing I Miss je budovať obchodné a tvorivé vzťahy a spolupracovať s mnohými ďalšími a jedinečnými projektami trvalo udržateľného rozvoja s cieľom rozšíriť povedomie o potrebe zmeniť módny priemysel. V dôsledku toho uskutočňuje jedinečné formy spolupráce s rôznymi umeleckými obchodmi, usporadúva výstavy a predajné akcie.

Vízia Thing I Miss

Things I Miss je vízia, filozofia a koncept. Je to postoj. Vedomie. Je to viac než len oblečenie, alebo doplnky. Je to niečo, čo pramení z vnútra, z podstaty tvorivého procesu. Je to láska smerujúca k tvorbe, uvedomenie a zžiť sa s materiálmi. Spojenie tela a odevu je vzrušujúci príbeh. Inšpirácia ..

"Našou najväčšou vášňou je, keď vezmeme látku, alebo iný materiál a premeníme ho na kus poézie, ktorý nás sprevádza kamkoľvek ideme. S nadšením obdivujeme potenciál a charakter materiálu a vyzývame ho, aby sa nestal len nástrojom, ale našou cestou a vaším majstrovským dielom. Oblečenie je potom ako naša druhá koža. Tašky sú náš mobilný úložný priestor. Náš štýl je rovnako surový a primárny ako samotný život. Netvoríme kolekcie. Vytvárame edície, ktorých inšpirácie sú silné a hlboké. Naše veci vytvárajú ladnosť. Naše strihy a materiály ponúkajú veľké množstvo štýlov, ktoré sa prelínajú ročným obdobím, náladami a príležitosťami. Kombinujte jednotlivé kusy a materiály, vytvárajte vrstvy, hrajte sa so spôsobmi ich nosenia. To je náš zámer a podstata našej tvorby! Keď vstúpite do príbehu Things I miss stanete sa súčasťou komunity, ktorá stojí za výnimočným štýlom s uvedomelým životom, ktorý nepoškodzuje ľudstvo, rastliny, zvieratá ani našu krásnu planétu. "Tina Princ, zakladateľka a tvorivá riaditeľka

Zdroj foto: Things I Miss, 100Class concept Store

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, módni návrhári a ostatné.