Louis Vuitton s umelcom Virgil Ablohou

Louis Vuitton s umelcom Virgil Ablohou

19. apríla 2018, Louis Vuitton, Virgil Abloh, pánska kolekcia, týždeň parížskej módy

Sponzorovanej odkazy:

Louis Vuitton do svojich radov privítal Virgila Abloha, ktorý sa stal novým riaditeľom pánskych kolekcií. Jeho prvá módna prehliadka pre značku Louis Vuitton prebehla v rámci týždňa pánskej módy v Paríži.

"Virgilovu hviezdu sledujem už od doby, kedy so mnou pracoval v roku 2016 u Fendi, a rád vidím, že jeho vrodená kreativita a avantgardný štýl nachádzajú dnes také uplatnenie – a to nielen vo svete módy, ale aj dnešnej popkultúry. Jeho cit pre luxus a savoir-faire navrhnú pánske kolekcie Louis Vuitton do budúcnosti, "uviedol Michael Burke, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Louis Vuitton.

Obchod značky Louis Vuitton v HoustoneObchod značky Louis Vuitton v Houstone

"Som poctený, že môžem nastúpiť ako riaditeľ pánskych kolekcií Louis Vuitton. Tradícia a kreatívna integrita tejto značky je pre mňa obrovskou inšpiráciou a teším sa, až budem môcť pracovať s týmito hodnotami a hľadať paralely k dnešku, "komentuje Virgil Abloh.

umelec, architekt, inžinier, grafik a návrhár Virgil Ablohumelec, architekt, inžinier, grafik a návrhár Virgil Abloh

Kto je Virgil Abloh?

Umelec, architekt, inžinier, kreatívny riaditeľ a návrhár Virgil Abloh sa narodil v roku 1980 v Illinois. Po absolutóriu s titulom stavebného inžiniera na University of Wisconsin Madison, začal študovať architektúru na Illinois Institute of Technology v študijnom programe, ktorý založil Mies van der Rohe. Tu získal vedomosti o princípoch modernistického architektonického štýlu a koncepciu multidisciplinárnej spolupráce.

  • V roku 2012 založil vlastnú značku ** Off-White c/o Virgil Abloh ™️;** prvým počinom bolo umelecké dielo Pyrex Vision. V roku 2013 značka predstavila prvú sezónnu kolekciu dámskej a pánskej módy, a od roku 2015 predvádza na parížskom týždni módy.
  • V. Abloh tiež prezentoval svoju tvorbu v prestížnych inštitúciách na poli dizajnu, napríklad Harvard Graduate School of Desi gn, Columbia Graduate School of Architecture, Planning and Preservation a Rhode Island School of Design.
  • V roku 2019 prebehne veľká sólová výstava staršej i novšej tvorby Virgila Abloha v Museum of Contemporary Art of Chicago v štáte Illinois.
  • V roku 2015 bol Virgil Abloh so svojou značkou Off-White c/o Virgil Abloh ™ ️ nominovaný do finále LVMH Prize.
  • Je držiteľom mnohých cien, medzi jeho posledné úspechy sa radí ocenenie British Fashion Awards Urban Luxe Award a International Designer of the Year v rámci GQ Men of the Year Awards (2017).
sídlo značky Louis Vuitton sa nachádza na slávnom Champs – Elyséessídlo značky Louis Vuitton sa nachádza na slávnom Champs – Elysées

O značke Louis Vuitton

od roku 1854 prináša Louis Vuitton svetu jedinečný dizajn, v ktorom sa snúbi inovácia a štýl podčiarknutá tou najlepšou kvalitou. Aj dnes zostáva značka verná duchu svojho zakladateľa Louisa Vuittona, ktorý vďaka svojim batožine, taškám a doplnkom pre cestovateľov, ktoré boli rovnako elegantné ako praktické, je považovaný aj za zakladateľa filozofie, umenia cestovať '. Už od dní Louisa Vuittona zdobí príbeh značky odvaha, a verná tomuto odkazu značka Louis Vuitton pravidelne pozýva architektov, umelcov a dizajnérov ** ku spolupráci na **kolekciách ready-to-wear, topánok, doplnkov, hodiniek, šperkov a papierového tovaru. Dokonalá kvalita produktov Louis Vuitton je dôkazom toho, akú starostlivosť venuje značka spracovaniu.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módne peklo, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.