CalzedoniaSummerShow: Magická show s letným podtextom

CalzedoniaSummerShow: Magická show s letným podtextom

15. apríla 2018, Calzedonia letná kolekcia plaviek a outfitov, dámska móda, variácie s plavkami

Sponzorovanej odkazy:

Calzedonia uvítala nadchádzajúcu sezónu na letnej prehliadke, ktorá sa uskutočnila 10. a 11. apríla v sídle značky v talianskej Verone.

Leto sa nezadržateľne blíži, a tak je ideálna doba pre predstavenie najnovšej kolekcie plážovej módy Calzedonia. Módna prehliadka vtiahla divákov do originálneho, kubistického, moderného sveta, plného pohybu. O skutočne letnú atmosféru sa postarali špeciálne efekty, ktoré prítomných preniesli na preslnenú pláž.

show bola magická s letným podtextomshow bola magická s letným podtextom

Limity z pláže

Na programe dňa boli okrem nevšedného konceptu show aj ďalšie novinky. Calzedonia totiž predstavila prvú limitovanú edíciu plážovej módy. Kolekcia zahŕňa pätoro bikín a troje plavky vcelku. Atraktívne modely sa premenia na nepostrádateľnú časť letného šatníka v kombinácii s džínsami alebo sukňou. Získate tak elegantný a štýlový outfit.

kombinácie s plavkami skúsili aj Tatiana Zidekova a Zorka Hejnovákombinácie s plavkami skúsili aj Tatiana Zidekova a Zorka Hejnová

Táto limitovaná edícia je jedným slovom výnimočná. Počnúc jej predstavením na prehliadke je v predaji vo vybraných obchodoch a online. Už nemusíte dlho čakať, až si budete môcť vytúžené kúsky z prehliadky zaobstarať, kúpte si ich práve teraz!

Angela Ruiz a Cindy Burna na prehliadke prezentovali šik jednodielne plavkyAngela Ruiz a Cindy Burna na prehliadke prezentovali šik jednodielne plavky

Zamatové, kvetinové a prestrihané

Calzedonia vždy kráča ruka v ruke s aktuálnymi trendmi. Nie inak tomu bude aj v nadchádzajúcej sezóne. Obľúbené sú v poslednej dobe tiež kvetinové aplikácie a najrôznejšie prestrihy a transparentné detaily – ani na tieto motívy Calzedonia v novej kolekcii nezabúda.

Devon Windsor a Daniela Braga v smotanových a tyrkysových jednodielnych kúskochDevon Windsor a Daniela Braga v smotanových a tyrkysových jednodielnych kúskoch

Úplne prvýkrát sa v plavkovej kolekcii tejto značky objavuje zamat na bikinách aj jednodielnych plavkách v rôznych strihoch a farebných odtieňoch. Meniaci sa efekt tohto špeciálneho materiálu pôsobí štýlovo a moderne, v nových plavkách tak zažiarite pri mori aj pri bazéne. Bez ohľadu na najnovšie módne trendy sa celá kolekcia výborne kombinuje, a to aj s modelmi pre bežné denné nosenie.

Livia Pillman a Jaona Sanz sa ukázali v dvojdielnych plavkách z kolekcieLivia Pillman a Jaona Sanz sa ukázali v dvojdielnych plavkách z kolekcie

V jednej farbe

Calzedonia ponúka najobľúbenejšie kúsky predchádzajúcich sezón v jednofarebnej základnej kolekcii. Tú aktuálne rozširujú nové farebné odtiene, štýly a strihy. Tešiť sa môžete na posledné trendy, ako sú prestrihy a volániky. K slovu sa tiež hlási inšpirácia módou 80. rokov. Renesanciu zažívajú vysoko vystrihnuté spodné diely aj brazílske nohavičky v modernom poňatí.

Christine Chun a Emi Renata si šou poriadne užili v námorníckych prúžkoch v modrej a červenejChristine Chun a Emi Renata si šou poriadne užili v námorníckych prúžkoch v modrej a červenej

Letná prehliadka prekvapila divákov vo všetkých smeroch a oslovila ich naprieč generáciami. Ponúkla neprehliadnuteľné modely, hravé aj klasickejšie kúsky.

Extra poďakovanie patrí značkám Cotril za zabezpečenie Hairstyling a MAC Cosmetics za zabezpečenie make-upu počas show.

Zdroj foto: Calzedonia

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, ostatné, slnečné okuliare a značky a značkové oblečenie.