Štýlovo a street? S Urban Classics je to hračka!

Štýlovo a street? S Urban Classics je to hračka!

24. marca 2018,

Sponzorovanej odkazy:

Páči sa vám kvalitná mikina, bunda, šik šaty, opasok alebo taška? So značkou Urban Classics to všetko môžete mať. Vyberte si!

Značka Urban Classics produkuje kvalitné a štýlové street oblečenie a módne doplnky za veľmi dostupné ceny. Ako značka nikdy nesklame, pretože ich všetky kolekcie vždy ladia s aktuálnymi trendmi. A keď k tomu pridáme fakt, že využívajú k svojej produkcii nové a zaujímavé materiály, ale aj šik a hot grafické motívy, tak nie je čo riešiť.

A v kúskoch od Urban Classics v dave nezaniknete, ale budete za hviezdu. Tak čo si dáte? Šik šaty, pohodlné culottes, alebo ležérne tričko? Maximum rôznych štýlov uspokojí každého.

Urban Classics Ladies Stripe Pleated CulotteUrban Classics Ladies Stripe Pleated Culotte

Urban Classics Ladies Stripe Pleated Culotte

Biele dámske nohavice v štýle culotes s čiernymi pruhmi od značky Urban Classics, sú pohodlné s pružnou gumou v páse. Vyrobené sú z polyesteru s malou prímesou elastanu. Módny a pritom pohodlný kúsok si užijete na pohybové aktivity, na doma aj do mesta. A na to, ako je variabilný vás vyjde len 28 €.

Urban Classics Ladies Terry Cropped CrewUrban Classics Ladies Terry Cropped Crew

Urban Classics Ladies Terry Cropped Crew

Sexy a pohodlný dámsky crewneck od značky Urban Classics zo stopercentnej bavlny je tým správnym kúskom, ktorý pre tohtoročnú sezónu musíte mať. Dostanete ho v tmavo ružovom, alebo čiernom prevedení. Vyjde vás na 22 €.

Urban Classics Ladies A – Line Turtleneck DressUrban Classics Ladies A – Line Turtleneck Dress

Urban Classics Ladies A – Line Turtleneck Dress

Urban Classics ponúka aj šaty. A tieto čierne šaty sú prekvapivo elegantné a možno ich využiť aj ako mini kokteilky. Sú vyrobené zo zmesi 92% polyesteru a 8% elastanu. A milo prekvapí aj cena šiat, ktorá je iba 17 €.

Urban Classics Ladies Striped Pleated Slip DressUrban Classics Ladies Striped Pleated Slip Dress

Urban Classics Ladies Striped Pleated Slip Dress

A ešte jeden tip na letné šaty od Urban Clasics. Biele a čierno pruhované dámske šaty od značky Urban Classics sú ľahučké, vzdušné a svojím strihom veľmi ležérne pohodlné. Sú vyrobené zo zmesi 95% polyesteru a 5% elastanu. Ich cena je opäť príjemne nízka a činí len 22 €.

Urban Classics Ladies Contrast Raglan Tee melangeUrban Classics Ladies Contrast Raglan Tee melange

Urban Classics Ladies Contrast Raglan Tee melange

A navrch pridávame ešte príma dámske tričko , v sivej farbe s bielymi raglánovými krátkymi rukávmi od značky Urban Classics. Stopercentná bavlna sa pohodlne nosí a tričko stojí bagateľ – len 12 €.

Nevybrali ste si? Ďalšie príma kúsky nielen od Urban Classic nájdete na Queens.cz .

Zdroj foto: Queens

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné a značky a značkové oblečenie.