Buďte Happy s Marionnaud!

Buďte Happy s Marionnaud!

5. apríla 2018, Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Parfuméria a drogéria Marionnaud prichádza s novou kolekciou telovej kozmetiky – Happy! Už samotný názov vypovedá o tom, čoho tento rad telovej starostlivosti a starostlivosti o pleť chce dosiahnuť. Jedná sa o veselú a farebnú kolekciu, ktorá obsahuje telové peelingy, telové mlieka a sprchové gély rovno v piatich voňavých variáciách. Okrem luxusnej starostlivosti a príjemnej vône je potom celá kolekcia v nádhernom farebnom prevedení a nastoľuje tak naozaj dobrú náladu. S touto kolekciou budete jednoducho happy!

Kozmetika Marionnaud HAPPY

Ako sme už spomenuli, čaká na vás hneď päť variantov odlišných farieb a vôní, ktoré skvele poslúžia vašej pokožke aj unavenej mysle – HAPPY Relax, HAPPY Harmony, HAPPY Sunny, HAPPY Energy, HAPPY Passion. Prípravky radu Happy, či už sa jedná o peeling, sprchový gél či o telové mlieko, pokožku regenerujú, dodávajú jej energiu, vitamíny a ich príjemná vôňa uvoľní vystresovanú myseľ a napätie. Aplikácia týchto výrobkov tak znamená naozajstný oddych, relax a oddych a to aj vo všedné dni, nemusí byť práve víkend či zaslúžená dovolenka. Spríjemniť si tak môžete naozaj každý deň a ešte tým prospejete svojej pokožke.

Farebná starostlivosť o telo

Každý názov z radu výrobkov Happy nesie tiež svoju vlastnú farbu. Nielen že farbičky pôsobia veselo a plnia tak svoj názov Happy, ale tiež majú svoj význam. Modrá farba – Happy Relax prináša vôňu mora a sviežej mäty, zelená – Happy Harmony zasa vôňu čaju s limetkou a nastoľuje tak vnútorný pokoj a harmóniu. Žltá farba – Happy Sunny vás ohromí netradičnou kombináciou vanilky a ananásu a pripomenie vám krásne preslnené letné dni, kedy nemusíte robiť nič, len sa váľať na pláži. Oranžová farba – Happy Energy potom vonia po mandarínke a mrkvy a červená – Happy Passion znamená už z preklade vášeň a poteší exotickou vôňou zmes maracuje a granátového jablka.

Kozmetika Happy

Každá farba, každá vôňa, každý výrobok z radu Happy je originálny a jedinečný. Napriek tomu všetky výrobky prinášajú spoločné výsledky – hydratáciu pre vašu pokožku, relax, uvoľnenie mysle pomocou príjemnej arómy výrobku a dobrú náladu vďaka veselým pastelovým farbám. Enjoy!

Zdroj: Marionnaud Paris

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.