Dajte vale škvrnám: i na pleti!

Dajte vale škvrnám: i na pleti!

29. marca 2018, slnečná kozmetika, starostlivosť o pokožku, pigmentové škrvny, Elisir, Natinuel

Sponzorovanej odkazy:

Milujete slnečné lúče? Potom by ste mali mať po ruke pomocníka, ktorý ochráni vašu pleť pred škodlivým žiarením v zime aj v lete. Existuje jeden, ktorý nielenže zastane túto funkciu, ale navyše posilňuje kožnú bariéru, má antioxidačné účinky a zabraňuje vytváraniu pigmentových škvŕn. Chcete ho?

Nielen na cesty

Ochranca pleti od Natinuel sa volá Protector SPF50 +. Poďme si ho predstaviť, pretože všetky dobre vieme, že nie je slnečná kozmetika ako kozmetika. Je to rytier medzi krémami, vhodný aj pre citlivú pleť. Vďaka obsahu bambuckého masla a ďalších dôležitých zložiek zvláčňuje a upokojuje pokožku. Okrem toho je však schopný zaistiť aj potrebnú ochranu proti lúčom UVA a UVB. Zároveň je silnou biologickou ochranou bunkových štruktúr, a práve preto je vhodný pre celoročné používanie. Stačí naniesť na vyčistenú pleť pred slnením. Pigmentové škvrny nemajú šancu. Obsah 50 ml vyjde na 40 €.

Zachovajte svoju krásu

Natinuel sú bioceutiká, pri ktorých realizácii stáli profesionáli špecializovaní na rôzne oblasti estetickej medicíny, dermatológie, farmácie a kozmetológie. Sila týchto derma produktov, ich potenciál a jedinečnosť, ich odlišujú od iných estetických výrobkov. A práve preto sú schopné pôsobiť na zmeny v celom orgáne kože a v podkoží. Značka je synonymom ženy, ktorá si chce zachovať svoju krásu bez zásahu skalpela. Prajete si predísť a spomaliť starnutie? Vyskúšajte trvalú krásu s Natinuel. Starostlivosť o pokožku je každodennou rutinou, s tou správnou značkou bude navyše príjemná a s viditeľnými výsledkami.

Beauty tip od Natinuel

Ak chcete svojej pokožke dopriať po celodennom pobyte na slnku naozaj kvalitnú starostlivosť, potom stavte na Elisir. Tento krém s trojitým účinkom je tým pravým bojovníkom proti škodám spôsobeným slnkom. Dokáže aktivovať výmenu poškodených tkanív a stimuluje celkovú regeneráciu štruktúry pokožky na všetkých úrovniach. Zlepšuje tonus, pružnosť a pevnosť pokožky. Stačí naniesť denne na namáhanú pleť, stojí 67 €.

Zdroj foto: Natinuel; Pixabay.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.