Pre mužov: Ako sa starať o fúzy?

Pre mužov: Ako sa starať o fúzy?

21. marca 2018, starostlivosť o fúzy, muž, fúzy, kozmetika, značka Bulldog

Sponzorovanej odkazy:

Pánske fúzy sú trendové – teda ak sú upravené. Muži s fúzmi majú neobyčajné čaro. Ku strnisku aj k brade však patrí správna starostlivosť. Viete, ako sa o svoje fúzy starať? Niekoľko tipov pre mužov prináša značka prírodnej pánskej kozmetiky Bulldog, vhodná tiež pre vegánov.

Čisté fúzy sú základ

Nevyhnutným základom a krokom číslo 1 sú čisté fúzy. Tie by sa mali pravidelne umývať podobne ako vlasy. K starostlivosti patrí šampón a kondicionér, avšak špeciálne vyvinutý pre použitie na fúzy, ktoré sú oveľa tvrdšie ako vlasy. Tie zanecháva nielen čisté a mäkké, ale tiež ich formuje a vyživuje. Obsahuje výťažky z aloe vera s upokojujúcimi a zvlhčujúcimi účinkami, posilňujúci camelinový olej a zelený čaj s antioxidačnými účinkami a účinkami spomaľujúce starnutie. Cena v sieti drogérií DM: 8 € za 200 ml balenie.

Výživa pre fúzy

Fúzy by mali byť vyživené. Po umytí je preto vhodné použiť balzam na fúzy. Ten bol navrhnutý a vyvinutý špeciálne pre starostlivosť o mužské fúzy a je vyrobený z najkvalitnejších prírodných surovín. Obsahuje výťažky z aloe vera, camelinového oleja a zeleného čaju. Balzam nemastí, zmäkčuje, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva fúzy žiariace a vyživené. Neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu, je vhodný aj pre vegánov. Cena v sieti drogérií DM: 9 € za 75 ml balenie.

Nezabudnite na pleť

Olej na fúzy Bulldog je jedinečný prípravok, ktorý upraví, zjemní a sformuje mužský fúz a zároveň ho navonia, takže zostáva mäkký, lesklý a nesvrbí. Olej určený na denné použitie a tiež hydratuje pokožku pod fúzmi. Je vyrábaný z najkvalitnejších rastlinných prípravkov. Obsahuje zložku aloe vera s hojivými účinkami, zvlhčujúci a posilňujúci camelinový olej a výťažok zo zeleného čaju s antioxidačnými účinkami. Rovnako ako všetky ostatné produkty Bulldog neobsahuje žiadne umelé farbivá, syntetické vonné látky alebo živočíšne látky. Cena v sieti drogérii DM: 8 € za 30 ml.

Zdroj foto: Bulldog

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.