Ambassadorom novej kolekcie Hugo Boss je americký herec Sebastian Stan

Ambassadorom novej kolekcie Hugo Boss je americký herec Sebastian Stan

17. marca 2018, Hugo Boss, Sebastian Stan, pánska móda, pánske oblečenie, obleky, saká, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Značka Hugo Boss sa počas dlhých rokov svojho pôsobenia stala synonymom predovšetkým perfektne ladených oblekov šitých z tých najkvalitnejších materiálov. Stále sa snaží prispôsobovať najnovším trendom, aby v popredí moderného krajčírstva zostala aj naďalej. Medzi tie najväčšie tohtoročné tendencie patria predovšetkým sofistikovanosť a pohodlnosť a pánska móda tak zaznamenáva odstup od tradičného trochu strojeného obliekania v minulosti. Tento rok dostáva slovo ležérnosť, jednoduchosť a originalita, ktoré dali vzniknúť rade slušivých kombinácií.

Nová kolekcia 2018, nová tvár

Spolu s novou kolekciou na sezónu jar / leto 2018 nám značka Hugo Boss predstavuje tiež svojho nového ambasádora, ktorým je americký herec Sebastian Stan. Poznať ho môžete napríklad z filmov Čierna labuť, alebo z marvelovky Kapitán Amerika. Kolekcia je tvorená predovšetkým letne ladenými kúskami, ktoré odrážajú súčasnú túžbu po štýlovom, avšak stále viacúčelovom oblečení. Sezóne sú prispôsobené aj volené farby, ktoré sú sviežo elegantné. Prevláda tu svetlo modrá, olivová, jemne béžová, korálová, alebo biela a zaujímavým spôsobom dopĺňajú jedna druhú. Jednotlivé kúsky boli farbené až po ušitie a to špeciálnym spôsobom, vďaka ktorému získali mierne „opotrebovaný“ vzhľad pre neformálny vzhľad.

Štýlové pánske oblečenie

Čo sa týka jednotlivých kúskov, nechýbajú v kolekcii chinos nohavice v slim-fit strihu či saká tvorené ľahkými materiálmi vhodnými pre teplejšie obdobie roka, ako je bavlna, ľan či vlna. Jednoradové bundy vynikajú pohodlným strihom a dajú sa nosiť spoločne s chinos nohavicami pre ležérny vzhľad. K nevšedným kombináciám nabádajú aj ostatné kúsky a vzniknúť tak môže hneď celý rad originálnych outfitov. Saká i nohavice z kolekcie je tiež možné využiť pre všetky možné príležitosti. Spolu s elegantnou košeľou a koženými topánkami v nich môžete vyraziť na obchodné rokovania. Na neformálny večierok, alebo víkendovú návštevu reštaurácie sa zase dajú doplniť o klasické tričko a štýlové tenisky.

Foto: Hugo Boss

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.