Farebný Valentín s Korean Love

Farebný Valentín s Korean Love

6. februára 2018, Valentín, Korean Love, Marionnaud, kozmetika, rúž, očné tiene, štetce

Sponzorovanej odkazy:

Červené ruže, červené šaty, červená bielizeň. Deň svätého Valentína, najromantickejší deň v roku sa blíži a vy sa možno začínate ladiť do červenej. Tento sviatok však môže mať mnoho podôb a tiež farieb. Presvedčí vás o tom napríklad značka kozmetiky Korean Love z Marionnaud, ktorá nám predstavuje svoju myšlienku farebného Valentína prostredníctvom kolekcie dekoratívnej kozmetiky i užitočných doplnkov. Dominujú jej farby ako žltá, zelená, alebo ružová a celý jej dizajn potom dolaďujú aj nádherné balenia.

Pery k pobozkaniu

Aj keď napríklad nebudete stíhať kompletný make-up, na nalíčenie pier rozhodne nezabudnite. Rúž vám dodá sex-appeal, a pokiaľ ho bežne nenosíte, s Valentínom prichádza tá pravá chvíľa to zmeniť. Korean Love ponúka rúže Be My Valentine, do ktorých sa zamilujete už pre ich vzhľad – majú tvar srdiečka. Vybrať si môžete medzi nežným ružovým, fuchsiovým, červeným aj burgundským odtieňom. Skvelé a veľmi praktické riešenie potom ponúka rúžom Dual Lipgloss & Matt Lipstick, ktoré majú na jednej strane rúž a na druhej lesk. Použiť ich môžete dohromady, alebo zvlášť, podľa nálady či situácie.

Farebný Valentín

U rúžov sú farby viac menej dané, ale očné tiene už dávajú priestor naozaj širokej farebnej škále. Paletky Hymn of Love dostanete v troch variantoch, keď všetky tvorí päť prekrásnych pastelových odtieňov. Naladiť sa môžete do jemnej ružovej, elegantnej sivej, alebo harmonických nude tónov. Zvodné líčenie očí potom doladia Dual Eyeshadow Stick, obojstranné očné tiene v ceruzke. Smoky Harmony sa hodí pre dymové líčenie, Blue Harmony pre trendový vzhľad a Nude Harmony podčiarkne nude make-up.

Valentín s Korean Love

Kolekcia okrem dekoratívnej kozmetiky ponúka aj štetce, hubku na make-up, alebo Heart Bath Fizzers – srdiečka, ktoré po vhodení do vody šumia a kúpeľňu rozvoňajú krásnymi vôňami. Ideálne pre valentínsky kúpeľ! Ten krásne doladí sprchový gél vo fľaštičke v tvare srdca, odvekým symbolom lásky, ktorý vonia po ružiach a vykúzli tie najkrajšie chvíle relaxácie. Vďaka svojmu malému a praktickému baleniu vám môže navyše robiť spoločnosť kdekoľvek.

Foto: Korean Love

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.