Jar po novom: S jarnou kolekciou Orsay

Jar po novom: S jarnou kolekciou Orsay

6. februára 2018, Orsay, jar, jarná kolekcia 2018, dánska móda, Fashion Inspiration, jar 2018

Sponzorovanej odkazy:

Módna dánska značka Orsay je v Slovenskej republike už dobre známa a veľmi obľúbená. Orsay si ženy obľúbili kvôli skĺbeniu elegantného štýlu, ktorý možno vynosiť ako formálne, či pracovné oblečenie moderného štýlu, ktorý sa vždy drží aktuálnych trendov. S príchodom jari značka Orsay pripravila tiež novú módnu kolekciu Jar 2018.

Predstavenie novej kolekcie

Nová kolekcia značky Orsay bola do sveta vypustená 17. Januára 2018 a slávnostne predstavená v Prahe, v Smetanovej Galérii. Prichádzajúci hostia si mohli vypočuť informácie o novinkách, trendoch a inšpiráciách tejto kolekcie Jar 2018 priamo od samotnej Karen Amirhanian, hlavnej vedúcej Design ORSAY International.

Jarné osvieženie

Kolekcia Orsay -.jar 2018 so sebou nesie kvetinové prvky, ktoré symbolizujú prebudenie sa po dlhej zime. Vnášajú tak do kolekcie sviežosť a ľahkosť. Kolekcia tiež predstavila kimonový štýl šiat, kde boli zapojené prvky z raja (z exotických krajín) a pastelové farby. Jedná sa o veľmi ženský a nadčasový štýl, ktorý sa tak stane svetlom každého dňa tejto sezóny.

Voľnočasový štýl

V Orsay mysleli tiež na dámsky streetový štýl, ktorý vyžaruje rovnakou ľahkosťou a energiou, ako keď sa vás ráno dotknú prvé slnečné lúče. Užívať si môžete nádherných farieb, ako je napríklad sýto žltá farba, v kombinácii s vojenskou módou – khaki farbou. Tešiť sa budete z detailov, ako sú malé perly, zdobiace džínsy, alebo použitie prírodných materiálov pre svetre a iné modely, napríklad trendové kabelky z eco kože.

Jemnosť a ženskosť

Okrem kvetinových vzorov, tejto kolekcii dominuje tiež ružová farba. Jedná sa o krásny pastelový odtieň, ktorý bol využitý najmä pre trendovú obuv a doplnky. Tešiť sa môžete na svetlo ružové lodičky, aj krásnu kabelku, zdobenú perličkami. Pre voľný čas potom kolekcia Orsay – Jar 2018 dala vznik ružovým teniskám. Tie sa nádherne lesknú, po vzore trendu metalových, kovovo sa lesknúcich farieb. Sú zdobené zamatovou, jemne ružovou mašľou.

Duch kolekcie Jar 2018

Dominujúcimi prvkami kolekcie sa teda stali kvetinové vzory, zdobené detaily v podobe perál, jemné pastelové farby, v kombinácii so sýtymi jarnými odtieňmi žltej a zelenej farby. Celá kolekcia pripomína skĺbenie čínskej módy (po vzore zen štýlu a kvetín), ktorá je veľmi uvoľňujúca a príjemná, so západnou európskou módou, ktorá prísne diktuje perličkové zdobenie, metalové farby, zamatové mašle na teniskách a pastelové farby.

Opäť tak vzniklo niečo netradičné, elegantné, ​​ale aj uvoľňujúce vo svete módy.

Zdroj foto: Orsay

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.