Lookbook Lindex jar a leto 2018

Lookbook Lindex jar a leto 2018

4. marca 2018, Lookbook, Lindex, sezóna, jar leto 2018, nová kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

„We make fashion feel good“ to je slogan, ktorý Lindex používa. Jasne nám hovorí, že hlavným cieľom tejto firmy, je vytvárať takú módu, aby sa v nej každá žena cítila dobre.

Lindex je jedna z európskych módnych značiek, ktorá prevádzkuje cca 480 obchodov v 17 krajinách, a to aj u nás v SR. Lindex vytvára inšpiratívnu módu tak, aby bola dostupná všetkým ženám, ktoré sa o ňu zaujímajú. Sortiment firmy sa skladá z mnohých rôznych konceptov nielen dámskej, ale aj detskej módy, kozmetiky a spodnej bielizne. Lindex sa zaviazal, že 80% svojich produktov bude od roku 2020 vytvárať z obnoviteľných zdrojov. Dnes je to zatiaľ 50% produktov.

Čo nás čaká?

Lindex pre sezónu jar / leto 2018 predvedie kúsky inšpirované námorným štýlom v kombinácii s francúzskou ženskosťou a eleganciou. Kolekcia je štylizovaná v módnom spojení klasiky a moderných materiálov, textúr a farieb. Očakávať teda môžeme vysoko elegantné prvky, ktoré sú vhodné do práce aj do spoločnosti. Jednoduché farby a vzory, ktoré uvíta vo svojom šatníku snáď každá žena. 

"Prednosť štýlu pred trendom je čím ďalej dôležitejšia. Táto sezóna je vyjadrením ženskosti tak, ako sama chcete, vyjadrením vášho vlastného štýlu obliekania, ktoré nestarne s časom, "uvádza Pia Ekholm, vedúci dizajnu spoločnosti Lindex. 

V tejto kolekcii ide o podčiarknutie ženskej siluety s akcentom na oblasť pása a môžeme sa dočkať aj odhalených ramien. Základné farby sú tmavo modrá, béžová a krémová biela, ku ktorým sa pridáva aj svetlo modrá, červená a žltá. 

Uvidíme tu tiež dôležité stavebné prvky, ako sú nažehlené košele, bretónske pruhované topy, džínsy a kostýmy, ktoré sú doplnené o detaily a farby, ako napríklad tento červený trenčkot. 

S čím túto kolekciu zladiť?

Na jar budú vhodné výrazné náušnice a sieťové tašky vracajúce sa v čase, ktoré budú zmodernizované. Ďalej tiež tašky cez rameno vo výraznejších farbách. Pokiaľ máte outfit zladený do jednej či dvoch farieb, potom náušnice či kabelka inej a výraznej farby váš vzhľad dokonale podčiarkne. 

Kolekcia bude k dispozícii na predajniach a na webovej stránke Lindex.com 

Zdroj foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky a ostatné.