Peeling BodyBeScrub

Peeling BodyBeScrub

27. januára 2018, novinka, peeling, káva

Sponzorovanej odkazy:

Telových peelingov je na trhu celý rad. Ak patríte ale k tým, čo radi pozorujú trendy a novinky, určite ste už počuli o telovom peelingu BodyBeScrub . Ak ste navyše milovníkom kávy, bude to „to pravé orechové“ práve pre vás. Ak ste peeling ešte stále nevyskúšali a hovoríte si, čo je na ňom asi tak zvláštne a iné, než na iných Scrub, dnes sa vám dostane odpovede.

Kto je to – čo je to BodyBeScrub?

BodyBeScrub – Love your skin, je značka, ktorá priniesla svetu úplne nový uhol pohľadu na telové peelingy. Nielen, že si tento peeling obľúbili aj hviezdy Instagramu, ale aj českí a slovenskí užívatelia. Peeling je tvorený z kávových zŕn robusta, spolu s hydratačnými olejmi. Vďaka tomu udrží vašu pokožku jemnú a hydratovanú. Okrem iného tiež obmedzuje tvorbu celulitídy, šetrne odstraňuje starú kožu a vďaka svojej vôni prináša tiež relaxáciu do vašich kúpeľní.

Zázračné zložky v jednom vrecúšku

Vrecúško telového peelingu BodyBeScrub je zázračné najmä vďaka zložkám, ktoré každý z ponúkaných peelingov obsahuje. • Káva Robusta – účinky kofeínu sú známe pre stimuláciu krvného obehu. Vďaka tomu znižuje výskyt celulitídy, strií, stareckých škvŕn, alebo dokonca kŕčových žíl a lupienky. • Kokosový a mandľový olej – kokosový olej pomáha zvláčniť a hydratovať pokožku, pričom mandľový olej vyživuje a regeneruje. • Himalájska soľ a trstinový cukor – soľ a cukor zabezpečí to, že sa zbavíte odumretých bielych a čiernych bodiek. Slúži tiež ako prevencia, či liečba akné a ďalších kožných chýb. • Kakao a vitamín E – tieto dve zložky majú vysoký obsah antioxidantov, ktoré vylučujú z tela von škodlivé voľné radikály. Inými slovami vyživujú a chránia pokožku, omladzujú jej bunky a súčasne podporujú vznik nových buniek.

BodyBeScrub tiež ponúka viac druhov peelingov. Je teda len na vás, aká aróma je vám príjemná. Tiež ich vôňa má totiž liečivý a upokojujúci účinok pre vašu myseľ.

Okienko „Vlastná skúsenosť redaktorky“

Bola som zvedavá, čím je tento peeling lepší či zázračnejší, než klasické peelingy z drogérie. Moje želanie bolo vypočuté a moja sestra mi darovala pod stromček hneď celú sadu – 2 × peeling, špongia a balzam na pery. Keď som prvýkrát otvorila vrecúško s peelingom pamätám sa, ako ma ihneď ovanula vôňa čerstvo pomletej kávy. Už tá aróma je samá osebe príjemná a veľmi upokojujúca pre unavenú myseľ. Išla som do sprchy, aby som nenanášala peeling na suchú pokožku a začala som ho nanášať na telo aj tvár a jemne masírovať. Peeling sa mi zdal veľmi drsný a tvrdý a obávala som sa, že sa „zodriem z kože“.

Po jeho opláchnutí som však ostala milo prekvapená. Moja pokožka bola úplne jemná, nebolo na nej ani stopy po škrabancoch či odreninách z aplikácie peelingu a bola príjemná na dotyk. Dnes už prípravok používam každý druhý deň a vždy sa teším na jeho aplikáciu. Či už je to ráno, pre skvelý štart dňa, alebo večer, pre upokojenie a regeneráciu tela i mysle. Značka naozaj splnila svoj slogan a vy budete milovať svoju kožu. Tá hebkosť, tá vôňa, ten príjemný pocit – to je odpoveď na otázku na začiatku „čím je tento body scrub iný, ako tie obyčajné z drogérie“. Navyše možno vrecúško s peelingom pevne zatvoriť po jeho použití tak, aby nevysychal a uchoval si svoju vôňu. Takže dávam bod aj za praktické a dômyselné balenie prípravku. Ako dodatok by som vám ešte rada prezradila, že tiež onen obsiahnutý balzam na pery v mojej darčekovej sade, je veľmi príjemný. Pery zvláčni a regeneruje, vydrží dlho po aplikácii a krásne vonia.

Zdroj foto: archív autorky; Pixabay.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.