Cartier Jewerly pre vás dámy

Cartier Jewerly pre vás dámy

9. marca 2018, Cartier Jewerly, kolekcia pre ňu, šperky, prsteň, náramok, náušnice

Sponzorovanej odkazy:

Elegancia, sila, jemnosť, ženskosť, energia, luxus, vkus, tradície… To sú slová, ktoré vás možno napadajú pri pohľade na šperky Cartier Jewerly. A hoci si tieto slová možno protirečia svojím významom, všetky ich nájdete spojené v jednom – v krásnom šperku pre ženy! Cartier Jewerly má prichystané unikátne dizajnové kúsky pre tento rok. A aj vy, páni, pokojne čítajte ďalej. Pretože inšpirácie, nielen na sv.Valentína, nie je nikdy dosť!

Cartier Jewerly – to je otázka vkusu a dlhoročných skúseností

Milujete drahé šperky a neuspokojíte sa s lacnou bižutériou? Žiadate kvalitu? Potom vás značka Cartier Jewerly určite nadchne. Firma Cartier Jewerly totiž vždy patrila k slávnym menám a je symbolom luxusu a kvality. Názov Cartier bol firme pripísaný podľa mena francúzskeho zakladateľa a výrobcu luxusných hodiniek a šperkov. Rod Cartiérovcov dedil umenie klenotníctva z generácie na generáciu a ich skúsenosť, kvalita a precíznosť tak dodával ďalej.

Okrem luxusných kúskov, ako bol tzv. Bestiár, hodinky a ďalšie šperky sa firma preslávila legendárnym symbolom Bestiár „Panthera Broche“. Jednalo sa o brošňu s panterom, ktorá bola roku 1940 vyhotovená pre vojvodkyňu z Windsoru – Wallis Simpsonovú. Záujem o CARTIER šperky bol tak veľký, že aj maharadža (panovník) z Indie, zakúpil od Cartiera diamantový pandžábský náhrdelník (The Patiala Necklace).

Rodina Cartier sa zaslúžila aj o výrobu prvých svetových náramkových hodiniek, tzv. Santos. Tie boli vyhotovené roku 1904 pre významného leteckého priekopníka a konštruktéra, brazílskeho letca Santos-Dumonta. Firma patrila rodine až do roku 1964. Dodnes má hlavné sídlo v Paríži.

Inšpirácia nielen na sv.Valentína

Firma Cartier Jewerly prichádza hneď s niekoľkými novinkami v kolekciách „Pre ňu“. A to konkrétne v týchto kolekciách: • amulety DE CARTIER • DIAMANTS • GALANTÉRIA DE CARTIER • Maillon Panther • Panther DE CARTIER Vybrať si tak môžete z najrôznejších šperkov pre dámy, ako sú prstene, hodinky, náušnice, náramky, aj retiazky.

Klasika v modernom prevedení

Hoci Cartier patrí medzi klasické firmy s dlhoročnou tradíciou, rozhodne nespí na vavrínoch. V kolekcii „For Her“, alebo „Pre ňu“, je rozhodne z čoho vyberať. Pre inšpiráciu predkladáme štýlové dámske šperky, ktoré k sebe dokonale ladia a utvárajú tak nádhernú súpravu, ktorá ozdobí a poteší každú ženu.

  1. Štýlový náramok na ruku
  2. Náhrdelník na krk
  3. Náušnice

Tento set, v zlatom prevedení, je zdobený bielou a čiernou farbou a kruhovým vzorom ozdôb. Nápadito tak pripomína symboliku Jing a Jang. V každej žene tkvie jemná a ženská stránka, materský pud a inštinkt starať o svojich blízkych. Ale každá žena ukrýva tiež bojovníčku, ktorá všetko zvládne sama, bez pomoci niekoho ďalšieho. Tieto šperky, ktoré utvárajú jednotnú kolekciu potom potešia každú ženu – bez ohľadu na to, ktorá strana v nej dominuje.

Zdroj foto: Cartier Jewerly

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, ostatné a šperky a hodinky.