Poznáte tajomstvo radosti? Mainio!

Poznáte tajomstvo radosti? Mainio!

17. februára 2018, Nila, Mainio

Sponzorovanej odkazy:

Nila.cz je zástupcom mnohých značiek i dizajnérov a tiež vyrába svoje vlastné výrobky z ekologických materiálov, ktoré sú vhodné aj pre vegánov. Jednou zo značiek ktorú zastupuje je aj Mainio.

Čo je Mainio?

Mainio je fínska značka predovšetkým detského oblečenia a pracuje len so 100% bio bavlnou. Prináša k nám prekrásne farby a vzory, ktoré sa v kolekciách pre najmenších často nevidia. Naviac je oblečenie veľmi pohodlné. Táto značka ponúka aj niečo pre mamičky a oteckov, a dokonca tu nájdete najrôznejšie vzorované dekorácie.

Mainio je veľmi dobrodružné, preto tu môžeme zakaždým čakať tie najoriginálnejšie kusy oblečenia. Inšpirácia vychádza z rôznych javov, či už sa jedná o prírodu, alebo o bežnú pouličnú módu. Ako si každý na prvý pohľad všimne, Mainio je veľmi fascinované divokými farbami a neobvyklými kombináciami farieb, ktoré sa nám ale veľmi páčia. Zastáva myšlienku, že kombinovať možno nekonečne, pretože fantázii sa medze nekladú. Mainio tiež chce, aby sa ľudia vo svojom oblečení cítili čo najlepšie, a o to ide nielen po vzhľadovej stránke, ale aj čo sa týka pohodlia. Preto často vsádza na uvoľnenejšie strihy a voľnejší vzhľad, ktorý je čím ďalej viac trendový. Navyše venuje 2% z predaja pre zlepšenie ich Indických tovární. 

Rozžiarte si deň krásnymi farbami!

Ľudskému oku predsa len lahodia farebnejšie objekty a to platí aj čo sa týka oblečenia. Čierna je síce v móde, ale prečo sa trochu neodlíšiť? S týmito príjemnými farbami od Mainio, ktoré sú nádherne zladené, na seba privediete žiadanú pozornosť. V tejto kolekcii sú prevažne detské kúsky a vy tak môžete farbami tešiť celú rodinku! Nezabudnite na zábavné čiapočky pre deti z merino vlny, ktorú môže nosiť aj ten najmenší špunt. 

Toto detské oblečenie a mnoho ďalšieho môžete zakúpiť na internetových stránkach Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.