Červená je v kurze: Red Collection

Červená je v kurze: Red Collection

27. januára 2018, Baťa, obuv, dámska obuv, topánky, lodičky, Red Collection, červená

Sponzorovanej odkazy:

Je sexy, je neprehliadnuteľná a je trendy – červená farba sa zase vyhrieva na výslní najnovších módnych trendov a láka k tomu sa do nej odieť. Červená hrá hlavnú úlohu v nejednej aktuálnej kolekcii popredných značiek a výnimkou nie je ani česká značka Baťa, ktorá jej venovala celú kolekciu pre tohtoročnú zimu s názvom Red Collection. Akú obuv ponúka?

Len červená to môže byť

Červená farba je symbolom vášne, odvahy i lásky. Ak vás láka k tomu ju obliecť, môžete zvoliť celý rad spôsobov. V kurze je napríklad monochromatický look, kedy sa do tejto farby zahalíte od hlavy až k päte. Nie každý si však na tento výrazný a neprehliadnuteľný outfit trúfne. Ak nechcete príliš farebne vyčnievať, môžete svoj look oživiť iba červenými doplnkami, ako sú topánky, kabelka, klobúk, alebo napríklad šatka, či jednotlivými kúskami oblečenia v červenej – sukňou, nohavicami, alebo napríklad kabátom.

Red Collection od Baťu

Značka Baťa prichádza, po vzore súčasných trendov, s kolekciou s názvom Red Collection, ktorá zahŕňa dámske topánky zafarbené iba do tohto odtieňa. Nájdeme tu sexi červené lodičky, ktoré budú vhodné na každú príležitosť, kde chceme skrátka vyniknúť. Obuť ich môžeme na pracovnú schôdzku, dôležité rokovania aj na večeru v peknej reštaurácii. Ďalej v kolekcii nechýbajú ani dvoje členkové topánky na podpätku. Jedny majú podpätok úzky a pôsobia tak elegantnejším dojmom, zatiaľ čo podpätok druhých topánok je silnejší a korešponduje tak s novými hitmi v oblasti dámskej obuvi.

Každopádne však platí, že oba štýly budú vhodné k nohaviciam aj ležérnejším šatám a sukniam. Ďalšou kategóriou, ktorú nájdeme v Red Collecion od Baťu, je členková obuv bez podpätkov. Bude sa hodiť pre všetky neformálne príležitosti a pohodlné každodenné outfity. Prvý typ zdobí zips na zadnej strane topánok, ktorý pôsobí ľahko rockerským dojmom a predstavuje zaujímavý prvok. Hodiť sa bude skvele napríklad ku koženej bundičke. Druhé topánky bez podpätkov sú v obľúbenej semišovej úprave a obuť ich môžeme k akejkoľvek bunde aj ležérnejšiemu kabátu.

Foto: Baťa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.