Bestsellery od Kings of Indigo v zľave!

Bestsellery od Kings of Indigo v zľave!

7. februára 2018, Kings of Indigo, zľavy, dámska móda, značková móda, pánska móda

Sponzorovanej odkazy:

*Dosť možno sa tu nájdu jedinci, ktorí majú módu naozaj v malíčku a poznajú aj značku Kings od Indigo. Pravdepodobnejšie však je, že si túto značku dnes predstavíme spoločne. Ide o značku s holandským pôvodom, ktorá už prelamuje ľady aj u nás a dostanete ju na Nila.cz *.

Holandského podnikateľa Tonyho Tonnaera natoľko inšpirovala japonská rybka menom Koi, že sa podľa nej rozhodol založiť svoju značku a štýl módneho pánskeho a dámskeho oblečenia. Koi je ryba, ktorá pláva proti prúdu a v Japonsku je považovaná za symbol šťastia, vytrvalosti a zápalu. Robiť veci inak, vytrvať a mať správny zápal sa teda rozhodol aj Tony, ktorý v roku 2012 dal rovnomenný názov svojej firme.

Tony potom o svojej firme tvrdí: „KOI v sebe mieša americkú tradíciu rebelov v denimu a japonský perfekcionizmus. Džínsy sú vytvorené tak, aby nositeľovi, alebo nositeľke slúžili celé roky. Vyrábajú sa za férových podmienok, s dôrazom na udržateľnosť a s využitím inovatívnych technológií “.

No a vy máte práve teraz jedinečnú možnosť si vybrané kúsky zakúpiť s výraznou zľavou na Nila.cz.

sukne Miasukne Mia

Mačka v denimu

To, že džínsový štýl je nadčasový, chápe práve aj značka Kings of Indigo. Či už sa jedná o nohavice, bundy či dokonca sukne. Všetko sa vracia a svojím retro lookom nám pripomína doby amerických 80. rokov. Od Kings of Indigo si kúpte milé dámy, napríklad nadčasovú sukňu Mia. Tá sa perfektne hodí k aktuálnej móde voľnejších pletených svetrov, ale aj k obyčajnému tričku, či ku košeli. Záleží na tom, pre akú príležitosť si ju práve hodláte obliecť. Mia je veľmi pohodlná skladaná sukňa, dosahujúca svojou dĺžkou približne ku kolenám. Na boku ju zdobí mosadzný zatvárací gombík.

denimové šaty Giovanna využijete aj ako ľahký kabátdenimové šaty Giovanna využijete aj ako ľahký kabát

Univerzálny kúsok pre každého

Názov nasledujúceho kusu oblečenia síce nesú šaty Giovanna, avšak jedná sa o oblek, ktorý využijete viacerými spôsobmi. Ak tieto dlhé rifľové šaty necháte rozopnuté, potom vyzerajú skvele aj ako dlhý rifľový plášť. Ideálna kúpa pre nadchádzajúce jarné obdobie. Ich dlhý úzky strih opticky predlžuje postavu a model tak pôsobí štíhlym dojmom. Šaty majú dlhý rukáv a v páse je ich možné zaviazať látkovým opaskom rovnakej farby – zvýrazníte tak pás a ženskosť. Hoci sa jedná o rifľový dizajn, materiálom je bio bavlna s bavlnou, čo vo finiši je ľahučká a príjemná látka. Po stranách má kúsok mierne rozparky a zadná časť je štýlovo predĺžená.

štýlová pánska bunda skrýva tajné vreckoštýlová pánska bunda skrýva tajné vrecko

Bomba pre pánov!

No a pre pánov sme ako výstavný kúsok vybrali štýlovú menčestrovú bundu, v americkom štýle bomber, ktorý je aktuálne veľmi trendový. Hoci sa jedná o štýl pripomínajúci baseballového hráča, pri krku bundu zdobí elegantný golier. Je zapínací a vnútri ukrýva vnútorné tajné vrecko. Rukávy sú zakončené prúžkami, prednú stranu zdobí menšie logo značky Kings of Indigo a na zadnej strane je väčší ozdobný nápis. Opäť sa jedná o nadčasový kúsok, vhodný pre nosenie snáď v každom veku. Dostanete ju v tmavo khaki farbe.

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.