Čistý luxus: s H & M

Čistý luxus: s H & M

24. januára 2018, luxusná, dámska móda, H & M

Sponzorovanej odkazy:

Švédska spoločnosť Hennes & Mauritz AB, je u nás a v ďalších krajinách dobre známa pod skratkou H & M. Firma sa zameriava na výrobu módneho oblečenia pre mužov, ženy, teenagerov a deti. Nás však dnes bude zaujímať predovšetkým dámska móda, v podobne jednoduchosti a čistého luxusu, ktorý H & M novo prináša so svojou ďalšou kolekciou. Firma sa rozšírila do 55 krajín sveta a v dnešnej dobe napočítame už cez 3 500 obchodov a viac ako 116 tisíc zamestnancov spoločnosti H & M.

V jednoduchosti je krása

Hovorí sa, že všetkého veľa škodí, alebo tiež, že v jednoduchosti je krása. Toho sa drží aj spoločnosť H & M. Hoci tu môžete nájsť aj výstrednejšie a farebné kúsky do vašich šatníkov, H & M sa najmä zameriava na čistotu, luxus a jednoduchosť. To všetko tiež vyžaruje z ich modelov. Novinky na trhu s módou potom nesú najmä prírodné farby, zvieracie alebo kvetinové vzory, alebo luxusné farby s odleskom do zlatej, či striebornej farby. Trendom sa stali tiež zamatové materiály v červeno vínovej, či námorníckej farbe.

velúrové šaty so štrasomvelúrové šaty so štrasom

Semišové luxusné šaty

S blížiacou sa plesovou sezónou vás možno nadchnú šaty od spoločnosti H & M – velúrové šaty so štrasom. Jedná sa o použitie trendového semišového materiálu v červeno vínovej farbe. Materiál je veľmi pohodlný, ale aj teplý – čo oceníte najmä teraz v zime. Šaty sú navrhnuté so štrasom, alebo ak so štrasovým golierom pri krku. Kombinácia červenej provokatívnej farby pre sebavedomé ženy a nevinne vyzerajúceho golierika potom dodáva šatám naozajstný šmrnc a nádych luxusu.

semišová luxusná malá kabelkasemišová luxusná malá kabelka

Luxusné doplnky

Čo sa týka doladenia outfitu, k vyššie spomenutým šatám môžete zvoliť trendy zlatú, či striebornú farbu. Napríklad mnohé z vás určite ocenia semišovú kabelku, ktorá sa svojím materiálom hodí k šatám. Je sfarbená do striebornej trendy farby a cez rameno, pri jej nosení, vás bude zdobiť strieborná retiazka. Jedná sa o menšiu kabelku, ktorú tak využijete na spoločenské akcie, ako je ples, posedenie v kaviarni, pracovné stretnutia, alebo nejaká tá párty. Zapínanie kabelky je pomocou magnetu.

štýlová košeľa s volánomštýlová košeľa s volánom

V H & M rozkvitnete aj v zime

Ako sme už spomenuli, trendom sú a budú naďalej tiež kvetinové vzory. Preto medzi novinky spoločnosti H & M zavítala tiež košeľa s kvetinovým vzorom a volánom okolo krku. Košeľa svojím štýlom nabáda skôr k elegancii, jemnosti, čistote a nežnosti. Avšak v spojení so správnym sakom, či dobre vybranými nohavicami, pôsobí tiež luxusne. Možno aj vďaka volánikom pri krku, ktoré pripomínajú doby baroka.

Zdroj foto: H & M

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, módni návrhári, ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.