Chyťte si povianočné zľavy na Nila!

Chyťte si povianočné zľavy na Nila!

9. januára 2018, zľavy, povianočné zľavy, dámska móda, šaty

Sponzorovanej odkazy:

Nila.cz zastupuje viac ako päťdesiat značiek a dizajnérov, pričom vyrába aj svoje vlastné výrobky. Používa predovšetkým ekologické materiály, ktoré sú vhodné aj pre vegánov. Ponúka ale aj biokozmetiku či fairtrade produkty.

Ak nie ste príliš spokojní s výberom oblečenia od Ježiška, alebo ste dostali peniažky a chcete si kúpiť kvalitné a elegantné oblečenie, máme pre Vás dobrú správu! Nila, internetový obchod nielen s oblečením, má práve zľavy až 50%!

Štýlová v zime

Zima je v tomto roku veľmi mierna, a preto je zbytočné nosiť masívne zimné bundy. Pre tých z vás, ktoré už nebaví sa neustále nabaľovať, máme štýlové riešenie: ľahké kabáty. Tieto kvalitné kabáty rôznych farieb sú vhodné ako na jeseň, tak práve pre miernejšie zimy, ako máme u nás v Slovenskej republike. Sú elegantné a navyše skvele zvýrazňujú pás. Najviac určite zaujmete v kabáte červenom, ktorý určite privedie pozitívnu pozornosť a zožnete nejeden kompliment. Pokiaľ však dávate prednosť klasickejším farbám, v ponuke nájdete aj čierne či sivé kabátiky s rovnako elegantným vzhľadom. Cena kabátov činí okolo 292 €.

Kabát Dita sivá a červenáKabát Dita sivá a červená

V jednoduchosti je krása

Vo veľkých zľavách tu nájdete nielen krásne elegantné košele, topy a tričká, ale aj blejzer či dokonca sako. Štýl tohto oblečenia je vhodný ako do práce, tak do spoločnosti. Všetko vo veľmi jednoduchom štýle, ktorý pristane takmer každej postave. Vyberať môžete z mnohých krásnych vzorov, ako sú napríklad kockované košele či jemne pruhované topy. Košeľu zaobstaráte v zľave za 41 € a tričko môže byť vaše za úžasných 37 €. Košeľa Aida Thin Stripes; tričko LeelaKošeľa Aida Thin Stripes; tričko Leela

K džínsom sa hodí všetko

Kto nemá v šatníku džínsy, akoby nebol. Môžeme s nimi nakombinovať takmer čokoľvek. Na Nila.cz majú teraz rozmanitý výber rôznych druhov džínsov v úžasných zľavách. Na výber máte napríklad džínsy s klasickým i vysokým pásom, modré, tmavé či čierne. Aké budú tie vaše? Ale pozor! Zaobstarať si tu môžete aj nohavice, legíny alebo overaly. Modré džínsy sú v zľave za 81 € a čierne s vysokým pásom nájdete v cene 109 €.

Džínsy Christina High; džínsy JunoDžínsy Christina High; džínsy Juno

Jarný šatník

Pokiaľ už pomaly pripravujete šatník na jar, iste sa vám budú hodiť nejaké šaty v zľave. Na Nila.cz objavíte veľa rôznych štýlov a farieb šiat aj sukní do rôzneho počasia. Krátke, dlhé, jednoduché, alebo tiež prekrásne vzorované. Stačí si len vybrať. Čierne šaty s vystrihnutými rukávmi sú v cene 87 € a červené elegantné kúpite za 91 €.

Šaty Candace; Šaty Jalessa červenéŠaty Candace; Šaty Jalessa červené

Niečo pre mužov

Slušivé a pohodlné oblečenie z Nila.cz urobí z každého muža sympatického elegána. Pokiaľ chcete ešte po Vianociach vášho priateľa či známeho obdarovať oblečením, ktoré sa bude zaručene páčiť, potom neváhajte a využite zliav aj na pánske oblečenie. Alebo mu obchod odporučte, iste si tu niečo vyberie. Čierny sveter kúpite za 102 € a tmavé džínsy môžu byť vaše za 94 €.

Sveter Brian čierny; džínsy JohnSveter Brian čierny; džínsy John

Toto oblečenie a mnoho ďalšieho nájdete na internetových stránkach Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a zľavy a výpredaje oblečenia.