Nová značka pánske prírodné a vegan kozmetiky Bulldog

Nová značka pánske prírodné a vegan kozmetiky Bulldog

18. januára 2018, Bulldog, pánska kozmetika, prírodná kozmetika, vegan kozmetika

Sponzorovanej odkazy:

Človek sa čím ďalej viac navracia k prírode a to vo všetkých smeroch. Tiež pánska kozmetika už dávno nie je tabu a nejedná sa len o penu na holenie a parfum. Páni tiež používajú starajúce sa prírodné kozmetiky ako na tvár, tak na telo. Britská prírodná a vegan kozmetika Bulldog to dobre vie a zároveň sa pevne drží trendu návratu k prírode. Čo všetko môže značka Bulldog pánom ponúknuť a ako táto spoločnosť vznikla, sa dnes dozviete aj vy. Konečne ju tiež dostanete v Českej republike. Kozmetiku zoženiete výhradne v sieti predajní DM.

Čo je to prírodné a vegan kozmetika Bulldog?

Možno vás neprekvapí, že zakladateľom tejto pánskej prírodnej kozmetiky značky Bulldog je práve muž – Simon Duffy. Bol to práve tento Brit, ktorý si všimol, že v sortimente pánskej kozmetiky toho mnoho chýba. Zároveň však hľadal kvalitu – teda apeloval na prírodný obsah kozmetiky. Vďaka jeho výskumu a neustálemu vývoju produktov tak v roku 2010 vznikla pánska značka kozmetiky – Bulldog.

Tá sa takmer okamžite ujala na trhu a rozšírila sa do ďalších 15 krajín sveta. Vyváža sa tak napríklad do Južnej Kórey, Austrálie, ale tiež novo do Českej republiky. Jej produkt – hydratačný krém, sa potom stal najobľúbenejšou a najpredávanejšou položkou zo sortimentu tejto kozmetiky. Približne každých 15 sekúnd sa vo svete predá jeden kúsok krému.

Výrobky pritom nie sú testované na zvieratách, neobsahujú parabény, syntetické vonné látky, umelé farbivá, ani zložky živočíšneho pôvodu. Odtiaľ tiež názov vegan kozmetika (vhodné pre vegetariánov i vegánov). Produkty pánskej kozmetiky Bulldog sú navrhnuté špeciálne pre mužskú pokožku a navyše tak, aby boli vhodné v každom veku muža.

Hydratačný krém pre mužov

Ako už bolo povedané, výrobok hydratačný krém, je najobľúbenejší a najpredávanejší. Kozmetická značka Bulldog však vie, že aj páni majú rôzne typy pleti a tak má v ponuke hneď dva druhy hydratačného krému – pre normálnu pleť a na citlivú pleť. Líšia sa od seba v zložení, ale aj v účinku.

Bulldog – pánsky hydratačný krém pre normálnu pleťBulldog – pánsky hydratačný krém pre normálnu pleť

Hydratačný krém pre normálnu pleť

Krém pre normálnu pleť zanecháva pokožku predovšetkým mäkkú a hydratovanú. Výhodou je jeho rýchle vstrebávanie. Najmä po holení potom dochádza k upokojeniu a zvlhčeniu pokožky vďaka obsiahnutým zložkám aloe vera a camelinovému oleju, ktorý je bohatý na omega-3 mastné kyseliny. Krém obsahuje tiež zložky zeleného čaju, ktorý je známy pre svoje antioxidačné účinky a uvoľňovanie voľných radikálov – to môže zabraňovať starnutiu pokožky.

krém pre pánov na citlivú pleť radu Bulldogkrém pre pánov na citlivú pleť radu Bulldog

Hydratačný krém pre citlivú pleť

Ak máte citlivú pleť a každé holenie je pre vás utrpenie, určite tento krém oceníte. Nezanecháva totiž na pokožke žiadne mastné, ani lepivé stopy a obsahuje baobabový olej – má zvláčňujúce a upokojujúce účinky. Tiež tu nájdete obsah ovseného oleja, bohatého na omega-6 a omega-9 mastné kyseliny. Dochádza tak k zvýšeniu obrannej funkcie pleti. A vďaka výťažku z vzácnej rastliny vŕbovky úzkolistej, predídete tiež začervenaniu a podráždeniu pleti.

Zdroj foto: Bulldog

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, ostatné a parfémy a kozmetika.