Motýliky môžete vidieť aj v zime: s TimeWood

Motýliky môžete vidieť aj v zime: s TimeWood

6. januára 2018, motýliky, zima, TimeWood, pánska móda, módne doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Motýlik patrí už dlhé roky k neoddeliteľnej súčasti spoločenského odevu muža. V posledných rokoch sa však upustilo od prísnych formálnych pravidiel. To dalo vznik i netradičnej verzii motýlikov od značky TimeWood, ktoré sú vyrobené z dreva. Motýlik však v dnešnej dobe nie je módnym doplnkom len mužov, ale nosí ich tiež mnoho žien. Ktorého motýlika z tejto nádhernej lúky, z kolekcie pre zimu 2017/2018, si odchytíte práve vy?

drevený motýlik Aron; 34 €drevený motýlik Aron; 34 €

Motýliky v zime, alebo motýliky trochu inak

Zimná kolekcia značky TimeWood priniesla netradičné spojenie klasiky a moderného sveta. Značka vyniesla na svetlo sveta novú radu motýlikov, ktoré sú vyrobené z dreva a ozdobené látkou zo stopercentnej bavlny. Jedná sa teda o netradičný a originálny doplnok k vášmu outfitu – ako pre mužov, tak pre ženy. Motýlika môžete vynosiť v rámci spoločenskej udalosti a blysnúť sa tak svojou originalitou a nápaditosťou, alebo tí, ktorí radi vystupujú z davu, si ho dovolia nosiť aj pre voľnočasové aktivity, ako skĺbenie pohodového športového štýlu a nedbalej elegancie.

apartný drevený motýlik Brno; 34 €apartný drevený motýlik Brno; 34 €

S motýlikmi TimeWood vždy originálne

Od nosenia motýlikov sa na čas upustilo. Nahradili ho kravaty, alebo jednoducho len košele a saká bez ďalších doplnkov. Ľudia sa však k elegantnému štýlu postupne vracajú. Avšak po svojom – moderne a nedbalo, ako že „o nič nejde“. Značka TimeWood toto dobre vie, preto všetky jej výrobky sú stopercentne originálne. Sú totiž všetky vyrobené ručne a z dreva. Táto značka prepojila lásku k drevu, móde a ručnej tvorbe a dala tak vznik nielen motýlikom, ale aj hodinkám, slnečným okuliarom, či dreveným reproduktorom.

elegantný drevený motýlik Kamp za 34 €elegantný drevený motýlik Kamp za 34 €

TimeWood a ľudia

TimeWood sa snaží vyrábať svoje výrobky tak, aby vystihovali ich osobnosť, aby z nich vyžarovalo puto k prírode, láska k drevu, ale aj k modernému svetu. To sa značke dozaista darí prepojiť. Ľudia totiž ich originálne výrobky oceňujú a s obľubou ich kupujú nielen pre seba, ale aj pre svojich blízkych, ako originálne dary. Výrobky dostanete na oficiálnych stránkach TimeWood . A hoci sa jedná o rýdzo českú výrobu, obľúbenosť je tak veľká, že je táto stránka dostupná aj v anglickom, španielskom a anglickom jazyku. Láska k Česku však zo strany autorov zostáva a tak si môžete zakúpiť napríklad drevené motýliky Praha, alebo Brno.

štýlovka pod krkom, to je drevený motýlik Praha za 34 €štýlovka pod krkom, to je drevený motýlik Praha za 34 €

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, ostatné a pánske oblečenie.