Voňavé Vianoce s Marionnaud

Voňavé Vianoce s Marionnaud

18. decembra 2017, Vianoce s Marionnaud, parfumérie Marionnaud, voňavé Vianoce, vianočné sety

Sponzorovanej odkazy:

Ktorá z nás netúži byť krásna a svojská? Či už sa jedná o ženu akejkoľvek vekovej kategórie, všetky sa chceme páčiť. A možno práve preto aj tento rok prináša sieť parfumérií Marionnaud limitovanú edíciu vymazlených vianočných súprav. Ak ste teda nevedeli, čím potešiť svoju partnerku, sestru, kamarátku alebo mamičku, ponúka sa možnosť vybrať si z našich tipov.

Vybrať darček, ktorý vykúzli úprimný úsmev na tvári tých, ktorých máme radi, nie je vždy jednoduché. Čo však každú ženu zaručene a vždy poteší, sú luxusné vianočné sety Marionnaud. Vybrať si môžeme hneď z niekoľkých možností. Paletku s líčidlami pre kamarátku alebo kozmetickú glamour sadu pre mamičku? Nechajte sa inšpirovať.

adventný kalendár Marionnaudadventný kalendár Marionnaud

Než príde Ježiško

Máte vo svojom okolí osôbku nežného pohlavia, ktorej by ste radi spestrili čakanie na Vianoce? Potom ju môžete milo prekvapiť. Ponúka sa dokonalý adventný kalendár pre ženy. Každé okienko totiž skrýva krásny darček v podobe dekoratívnej kozmetiky – tvárenka, očné tiene, lesky na pery a ďalšie prekvapenia na každý deň. Skrášľovací adventný kalendár dostanete v sieti Marionnaud za 27 €.

Glamour ošetrujúci set poteší každú ženuGlamour ošetrujúci set poteší každú ženu

Glamour ošetrujúci set

Ošetrujúci set rozmazná každú ženu. Žiarivú pokožku a vyživené pery môžete darovať prostredníctvom sady obsahujúcej tri poklady. Hydratačný krém sa postará o pleť aj v zime, perleťový tónovací krém pokožku zjednotí a nude balzam na pery zabezpečí ich jemnosť aj v mrazivom počasí. Glamour sadu zakúpite v predajniach Marionnaud za 28 €.

kufríkový komplet je darčekom, ktorý pohladí dušukufríkový komplet je darčekom, ktorý pohladí dušu

Kompletná make up sada v kufríku

Ani profesionálnu vizážistku neurazí kufrík, v ktorom nechýba všetko, čo potrebujete k perfektnému make upu. Darček, ktorý pohladí po duši všetky slečny a ženy, ktoré milujú líčenie. Kozmetická sada obsahuje tiene, púdre, tvárenky, rúže, štetce aj hubky na nanášanie líčidiel – a to všetko v pôsobivom elegantnom kufríku. Dostanete za 42 € v parfumériách Marionnaud.

Glamour make up set napríklad do kabelkyGlamour make up set napríklad do kabelky

Glamour make up set

Kazetka vhodná do kabelky aj na cesty. Dlhotrvajúci rúž, dlhotrvajúce očné tiene a líčenka – stačí len vykúzliť glamour look a vyraziť oslniť okolie. Nechýba ani zrkadlo pre možnosť upraviť sa kedykoľvek a kdekoľvek. Darček pre praktické, ale stále krásne ženy. V sieti Marionnaud môžete zakúpiť za 11 €.

Make up paletka je šikMake up paletka je šik

Make up paleta

Kozmetický kufrík je príliš veľký a Glamour make up set nestačí? Zlatá stredná cesta – čo takto darovať úžasnú make up paletku, kde každá z nás nájde všetko, čo pre perfektný make up potrebuje? Päť sád očných tieňov, tváreniek a leskov na pery nám umožní byť za každej príležitosti tým, kým chceme byť. Výhodou je samostatná prázdna kazetka, ktorú si každá z nás naplní podľa svojej aktuálnej nálady a môže tak mať svoje obľúbené líčidlá stále pri sebe. Dostanete za 28 €.

perlové mačiatkoperlové mačiatko

Mačiatko pre mačiatka

Aj tie najmenšie parádnice môžete potešiť make up paletkou v podobe perleťového mačiatka. Očné tiene, tvárenky, lesky na pery a zrkadlo zaručene rozsvietia očká aj tým najnáročnejším princeznám. Darček pre slečny zakúpite za 15 € v Marionnaud.

sladké dekoratívne potešeniesladké dekoratívne potešenie

Sladko krásna

Vykúzlite úsmev prostredníctvom troch originálnych vianočných sladkostí. Kdeže, dobroty tu nenájdete. V cukríkoch sa skrývajú skrášľovací pomocníci – púder, ceruzka na oči, dva rúže, očné tiene a tvárenka. Hravým darčekom rozosmejete sestru, kamarátku alebo mamičku. Cena sady je 17 €.

Marionaud charitatívny MackoMarionaud charitatívny Macko

Darujte dobrý skutok

Aj tento rok prináša sieť Marionnaud jedinečnú možnosť darovať dobro. Kúpou charitatívneho plyšového medvedíka darujete 8 € zo sumy, za ktorú ho zakúpite, na podporu centra Mamma help – neziskovej organizácie, ktorá pomáha ženám s rakovinou prsníka a ich rodinám. Medvedíka zakúpite až do Štedrého dňa za 11 € v predajniach Marionnaud.

Zdroj fotografií: Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.