Riešite vianočné darčeky? Neviete, čo zaobstarať? Máme tip na darček pre pánov!

Riešite vianočné darčeky? Neviete, čo zaobstarať? Máme tip na darček pre pánov!

16. decembra 2017, pánske zimné bundy, Queens, darček, Vianoce

Sponzorovanej odkazy:

Nájsť vhodný a správny darček pre mužskú časť osadenstva je niekedy veľmi ťažké. Ak si neviete rady, skúste náš tip. Čo tak zaobstarať mužom hrejivú a šik bundu? Taký značkový kúsok v štýlovom prevedení ich určite poteší.

HUF N2B Jacket camoHUF N2B Jacket camo

HUF N2B Jacket camo

Štýlová camo béžová pánska bunda s kapucňou od značky HUF s pomenovaním N2B , má vzorovaný vzhľad a kapucňu lemovanú kožušinkou. Predné veľkoryso riešené vrecká doprajú rukám dostatok priestoru pre zahriatie. Materiálom béžovej pánskej bundy je 100% nylon. Bunda stojí 203 €.

adidas WM Down Jacketadidas WM Down Jacket

adidas WM Down Jacket

Bunda japonskej značky White Mountaineering vznikla v koprodukcii s adidas Originals. Pánska bunda adidas WM Down Jacket s kapucňou je vyrobená z odolného ripstopu, z ktorého sa obvykle vyrábajú stany a lodné plachty. Bunde nechýba predĺžený efekt k ochrane väčšieho percenta tela pred mrazom a mnoho funkčných prvkov, ako sú vrúbkované manžety, sťahovacia kapucňa a skrytá sťahovacia šnúra v páse, nechýba ani hrejivá izolácia páperia, pričom celkový štýl potom dotvárajú tonálne nášivky a kľukaté prešívanie na vnútornej klope. Pánska šik a hrejivá bunda vyjde na 532 €.

The North Face 1990 Thermoball Mountain JacketThe North Face 1990 Thermoball Mountain Jacket

The North Face 1990 Thermoball Mountain Jacket

Červená pánska bunda v kombinácii s čiernymi prvkami s kapucňou je od značky The North Face a má pomenovanie 1990 Thermoball Mountain . Čierne rukávy spolu so sedlom vpredu aj vzadu sú pekným štýlovým kontrastom k červenej farbe. Materiálom je z 59% bavlna a zo 41% nylon, pričom Izolačná technológia ThermoBall ™ iste neprepustí mráz k telu. Bunda stojí 288 €.

Alpha Industries N3B VF 59Alpha Industries N3B VF 59

Alpha Industries N3B VF 59

Je príjemná svetlo béžová pánska zimná bunda s kapucňou od značky Alpha Industries. Bunda s pomenovaním N3B VF 59 má kapucňu lemovanú kožušinkou, kryté zapínanie na zips, šesť vreciek, z toho dve a dve vždy v hornej i dolnej časti predných dielov, jedno malé na zips na ľavom rukáve a vnútorné vrecko v podšívke ľavej časti predného dielu. Bunda je vyrobená zo 100% nylonu a jej cena je 212 €.

Ďalšie príma pánske bundy – adeptov na darčeky hľadajte na Queens.cz .

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.