Poznáte odvážnu obuv pre odvážne ženy? My áno!

Poznáte odvážnu obuv pre odvážne ženy? My áno!

25. decembra 2017, odvážna obuv, odvážne ženy, Puma, Phenom, tenisky Phenom, Selena

Sponzorovanej odkazy:

Nie je tomu tak dlho, čo športovo ladený brand PUMA oznámil spoluprácu s mladou, krásnou a sebavedomou speváčkou. Tou nie je nikto iný, ako stálica medzi mladými hviezdami Selena Gomez. Tentokrát ide o inšpiráciu pre ženy po celom svete. Akékoľvek prekážky majú ženám pomôcť prekonať odvážne trendy tenisky Phenom.

Selena a Puma sú od začiatku skvelou dvojicou. Speváčka a herečka má veľký vplyv na mladé ženy, je sebavedomá, ide si za svojím. Zdá sa, že ide o ideálny vzor dnešnej doby.

Stále v pohybe

Ambasádorka značky Puma je navyše neustále v pohybe, čo dokonale vystihuje multifunkčnosť a podstatu horúcej novinky: topánok kolekcie Phenom. Táto dámska obuv ponúka dokonalý komfort vďaka vnútornej penovej podrážke IGNITE, ktorá zabezpečí perfektné odpruženie a odvážne strihanú vrchnú priedušnú časť. Či už zamierite do posilňovne, behať do parku, alebo na dôležitú pracovnú schôdzku, Phenom dokonale podčiarkne vašu osobitosť.

Buďte odvážna

Odvážnu obuv pre odvážne ženy u nás dostanete hneď v dvoch ohromujúcich farebných kombináciách. Sebavedomé ženy, ktoré milujú klasiku a jednoduchosť, ľahko podľahnú čiernemu prevedeniu. Tie z nás, ktoré majú blízko k ženskosti, môžu siahnuť po modernej perlovo ružovej, ktorá je jednoznačne šik a stále vedie na rebríčku aktuálnych módnych farieb.

Selena Gomez je veľvyslankyňou značky Puma a ich topánok PhenomSelena Gomez je veľvyslankyňou značky Puma a ich topánok Phenom

Tieto nadčasové tenisky Phenom budeme môcť v Českej republike zakúpiť u vybraných predajcov už od januára 2018.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.