Vianočný šik make up? Jedine s Marionnaud

Vianočný šik make up? Jedine s Marionnaud

7. decembra 2017, Marionnaud, líčenie, make-up, štetce, kazetky

Sponzorovanej odkazy:

Vianoce sa blížia a s nimi aj nespočetné množstvo večierkov, splnenie ďalších akcií, na ktorých chceme zapôsobiť. Okrem perfektných šiat by nás mal zdobiť aj vyladený make-up. Kde sa dá zohnať kozmetika, ktorá nás na každej vianočnej párty premení v sexi divu? V Marionnaud!

Dekoratívna kozmetika u Marionnaud

Nová kolekcia Marionnaud zahŕňa všetko, čo budete pri vytváraní vytúženého vzhľadu á la femme fatale potrebovať. Okrem nevyhnutných očných tieňov, tváreniek, trendy rozjasňovače, púdrov a zvodných rúžov nájdeme aj pomocníkov, ktorí nám pomôžu líčenie pozdvihnúť o level vyššie. Sú ním šikovné aplikátory, ktoré bez chybičky nalíčia oči, doladia make-up a zvládnu aj kontúrovanie. Nechýba ani silikónová podložka na čistenie štetcov či stojanček, vďaka ktorému budete mať všetky svoje pomôcky vždy poruke.

Kazetky pre každého

Či už ako vianočný darček pre všetky milovníčky líčenia, alebo ako odmena pre vás samotných, kazetka Marionnaud zaiste urobí radosť. Niektoré sú zložené z očných tieňov v niekoľkých farebných variantoch a s rôznymi finišmi. Iné sú však oveľa komplexnejšie. XXL Make-up Palette svojím zložením a rozmanitosťou osloví aj profesionálov. Nájdete v nej totiž všetko, čo potrebujete na líčenie presne podľa svojho štýlu. A čo sa v nej skrýva? Nechýba 48 očných tieňov, dva kompaktné púdre, osem púdrov pre vytváranie kontúr na pleti, tvárenka, glitre na tvár i telo, dva rúže, lesky na pery, ceruzky na oči, štetec na tvárenku či púder, ani päť obojstranných aplikátorov na tiene.

Hra s aplikátormi

Možno ste ich doteraz prehliadali, práve štetce sú však tým, čo vaše líčenie dovedie k dokonalosti. Nanesiete vďaka nim make-up tak, že nikto nespozná, že ho máte. Pomôžu vám vykontúrovať tvár podľa vašich predstáv, nanesú očné tiene rovnako precízne ako vizážista a vejárovitý štetec pomôže odstrániť všetok prebytočný poprašok. Chýbať nemôžu ani sety zložené z niekoľkých druhov obľúbených hubiek, ktoré si poradia s make-upom, bb krémom, tvárenkou i napríklad rozjasňovačom. Čistenie týchto pomocníkov vám potom uľahčí silikónová podložka.

Foto: Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.