Modrá je dobrá: s Kat.Jewelry určite!

Modrá je dobrá: s Kat.Jewelry určite!

15. decembra 2017, Kat.Jewelry, šperky, drahokamy, doplnky, zafír, tyrkys

Sponzorovanej odkazy:

Modrá farba patrí vo všetkých svojich odtieňoch medzi najobľúbenejšie farby vôbec. Prakticky nevychádza z módy a nie inak je tomu aj tento rok. V sezóne jeseň / zima 2017–2018 hrá opäť prím a zdobí nielen oblečenie, ale aj topánky, kabelky a napríklad aj šperky. To dokazuje napríklad najnovšia kolekcia značky Kat.Jewelry, ktorej hlavnou hviezdou je práve modrá farba. Tá sa tu objavuje v kombinácii so zlatom a výsledok je vynikajúci. Pridáte sa a zveziete sa s Kat.Jewelry na vlne „modrej“ zimnej energie?

Šperky s emóciami

Pri vytváraní šperkov Kat.Jewelry nekladie ich autorka Katarína Sochorová dôraz len na ich estetické hľadisko. Okrem dizajnu šperkov a výbere polodrahokamov venuje pozornosť aj širší kontext, ako je pôsobenie jednotlivých kameňov na človeka. Každý kameň totiž svojim nositeľom dodáva určitú energiu a vyvoláva rozličné emócie. Šperky z dielne Kat.Jewelry tak ďaleko presahujú rámec bežných šperkov, ktoré môžeme kúpiť kdekoľvek.

Zafírové šperky

Náhrdelníky, náušnice a prstene z novej kolekcie sú ladené do modrej farby a svojim nositeľkám majú v chladnom zimnom období dodávať predovšetkým tú správnu energiu. Samozrejme im však dodajú aj veľkú dávku štýlu. Sú v súzvuku s najnovšími módnymi tendenciami a aj ten najobyčajnejší outfit dokážu vylepšiť o viac ako jednu kategóriu. Šperky s úchvatným zafírom dodávajú vyrovnanosť, múdrosť, vnútornú silu a tiež kľud, ktorý je nevyhnutný nielen v tomto predvianočnom období. V kombinácii so zlatom potom sýta modrá zafíru vytvára veľmi elegantný a ženský vzhľad.

Tyrkysové šperky

Kým zafír pôsobí veľmi sofistikovane a je perfektnou voľbou aj pre slávnostnejšie príležitosti, šperky s tyrkysom vynikajú väčšou hravosťou a veselosťou. Budú pre vás tým pravým spoločníkom, ak mávate v zimnom období sklony k depresii. Tyrkys totiž dokáže dodať silu, chrániť a predstavuje tak skvelú posilu práve v dňoch, kedy väčšina z nás za tmy vstáva a zároveň prichádza domov z práce. Tento kameň, ktorý svojím sfarbením pripomína karibské more, totiž mierni negatívne vnemy a myšlienky.

Foto: Kat.Jewelry

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.