Zimný čas s Han Kjøbenhavn aj Pumou

Zimný čas s Han Kjøbenhavn aj Pumou

9. decembra 2017, PUMA spolupracuje s dánskou značkou Han Kjøbenhavn, zimná kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Netradičné športové oblečenie, ktoré užijete do mesta i do prírody? To je nová Puma v spolupráci s dánskou značkou Han Kjobenhavn. Pravý zimný čas s puncom pravého nórskeho štýlu života pre tohtoročnú zimu má meno Puma.

Globálna športová značka Puma tento rok spolupracuje s dánskou streetwearovou značkou Han Kjobenhavn. Štýlovo týmto novým partnerstvom potom predstavuje celú kolekciu, v ktorej sa prelínajú základné prvky štíhleho dizajnu – jednoduchosť a funkčnosť.

Zakladateľ a kreatívny riaditeľ Jannik Davidsen, ktorého záľubou sú potulky dánskou Kodaňou, našiel inšpiráciu v miestnom športe, prímestskej architektúre a severskom štýle života.

Kolekcia jeseň / zima 2017

Jednoduchosť a funkčnosť sú základy škandinávskeho dizajnu a Han Kjobenhavn, zakladateľ rovnomennej značky ju pozdvihol na vyšší level. Zakladajúci partneri Jannik Davidsen a Tim Hancock modely pasujú do kodanského štýlu. Inšpiráciou im bola vlastná výchova, miestne športy a prímestská architektúra. Oblečenie z novej kolekcie je charakteristické zaujímavým použitým materiálom, ktorým je viskózový hodváb, žerzej a keper. Obuv očarí nie jedného módneho nadšenca pre svoje tlmené farby, ktoré sú nostalgické.

Puma a Han Kjobenhavn túto sezónu halia do športovo-elegantného štýlu. V severskej voňavej kolekcii hľadajte tradičný štýl tenisiek Clyde Stitched s originálnym dotykom škandinávskeho looku. V jednoduchosti je krása, o čom svedčí práve táto kožená obuv s jednoduchým dizajnom a detailom v podobe obšitej línie okolo podrážky. Tento čistý a pritom rafinovaný štýl dopĺňa na boku značka Puma a Han Kjobenhavn. V tejto kolekcii tiež vyberajte z nových redesignovaných topánok Tsuga Kori. Na jednej strane odvážny, futuristický štýl, na strane druhej použitý luxusný semiš v tlmených farebných tónoch, z ktorých sú topánky vyrobené. Samozrejmosťou je všitý ponožkový zvršok v oblasti členku, ktorý je už tradíciou u tejto veľmi obľúbenej obuvi.

Nová kolekcia sa nenesie len v znamení topánok, je plná ďalších odevov. Zvoliť si môžete z bundy, ktorá vyniká jednoduchou líniou, teplých mikín so stojatým golierom. Odevy zdobia krásne výšivky a zlaté zipsy. Všetko sa nesie inšpiráciou dánskym počasím a architektúrou. Čerešničkou kolekcie je bezpochyby batôžtek Backpack univerzálneho tvaru pre mužov aj pre dámy, aj hrejivá čiapka Beanie s extra mäkkou rebrovanou povrchovou úpravou.

Páči sa vám nová kolekcia? Je dostupná od konca októbra vo všetkých obchodoch Puma a samozrejme v e-shopoch.

Foto: Puma, Han Kjobenhavn

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii módne peklo, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.