Česká perla: Nomi šperky

Česká perla: Nomi šperky

5. decembra 2017, šperky, nomi, perly, perlové šperky, Nomi šperky

Sponzorovanej odkazy:

Len máloktorý šperk sa môže pýšiť úplnou nadčasovosťou a nestarnúcou eleganciou. Tie perlové však do tejto kategórie bezpochyby patria. Možno ste ich v babičkinej šperkovnici obdivovali už ako malé slečny, teraz môžu na slávnostných príležitostiach zdobiť aj vás. O tom, ako rôznorodé a zaujímavé môžu perlové šperky byť, vás teraz presvedčí česká značka Nomi, ktorá odkazuje na ich nostalgiu a zároveň ich predstavuje v novom svetle. Pretože existujú oveľa viac než klasické perlové náhrdelníky.

Perly ku každému outfitu

Sú nielen nadčasové, ale aj univerzálne. Perly vás v tej pravej podobe môžu zdobiť nielen na honosnom bále, ale aj pri bežných príležitostiach a doladia pokojne aj športovejšie ladený outfit alebo džínsy. Celé je to o spracovaní. To majstrovsky ovláda šperkár Milan Nováčik, ktorý je pod značkou Nomi podpísaný. Nenecháva sa pri tvorbe zväzovať pravidlami a dáva tak vzniknúť originálnym a odvážnym autorským šperkom. Sú natoľko typické, že ich spoznáte na prvý pohľad.

Berries – kolekcia pre všetky ženy

Nomi šperky pred nedávnom predstavili kolekciu Berries. Perly sú tu zasadené do šperkov najrôznejších tvarov a veľkostí naozaj ako malé bobuľky – niekde je ich viac pohromade, niekedy stačí len pár perličiek, aby vznikol dokonalý šperk. Ich dômyselné spojenie s kovom vytvára úchvatný a jedinečný pohľad. V kolekcii nájdeme ako náušnice, tak aj náhrdelníky či prstene. Vybrať si môžete z dvoch farebných variantov – klasické, elegantné biele a zaujímavé, okázalé čierne. Vďaka rôznorodosti sú šperky vhodné pre ženy všetkých vekových kategórií.

Nomi – české perlové šperky

Za šperkami Nomi stojí Milan Nováčik, ktorý oplýva schopnosťou premietnuť do šperkov emócie a dodať im tak tretí rozmer. Chvíle šťastia, spomienky, radosť, krásu, alebo napríklad lásku – to všetko je prostredníctvom šperkov vyjadrené. Každý kúsok tak rozpráva príbeh. Bude ten váš o tajomstve, túžbe, prianí, alebo splnených snoch? Či tak alebo tak, medzi šperkami Nomi nájdete ten, ktorý bude rozprávať práve ten váš.

Foto: Nomi šperky

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.