Páni, zima začína: obliekajte sa štýlovo a hrejivo aj pod svoje oblečenie!

Páni, zima začína: obliekajte sa štýlovo a hrejivo aj pod svoje oblečenie!

24. novembra 2017, pánska spodná bielizeň, boxerky, trenírky,

Sponzorovanej odkazy:

Spodná bielizeň nie je len doménou žien, ako by sa niekedy mohlo zdať. Páni sú v tomto smere menej diskrétnejší, a tak nejako (i v médiách) menej nápadní a viditeľní. Pritom mnohí dbajú na kvalitné a šik spodnú bielizeň rovnako ako ženy, ak nie viac.

A pretože udreli chladné dni, tie mrazivé im dýchajú na chrbát, je dobré mať zásobu kvalitnej, ??elegantnej a šik bielizne v šuplíku. Ak chcete kvalitu, precízne prevedenie aj príjemne nositeľný a dobrý materiál, siahnite určite po značkových kúskoch. V nich nenájdete žiadne nevhodné látky, ktoré do materiálu, ktoré nosíte priamo na tele nepatria.

Calvin Klein Boxer BriefCalvin Klein Boxer Brief

Calvin Klein Boxer Brief

Balíček pánskej spodnej bielizne od značky Calvin Klein v čiernom prevedení s bielymi nápismi na hornej časti. Balenie obsahuje troje komfortných priliehavých boxeriek z príjemného materiálu, savého a odpudzujúceho pot od tela. Balíček môžete kúpiť za cenu 42 €.

Polo Ralph Lauren GBPolo Ralph Lauren GB

Polo Ralph Lauren GB

Apartná sada dvoch trenírok od značky Polo Ralph Lauren . Sada pánskej spodnej bielizne z príjemného materiálu vo voľnom strihu, obsahuje dvoje trenírky – červené a čierne s nápisom na hornej časti. Súprava vyjde na 60 €.

Tommy Hilfiger Trunk Premium EssentialsTommy Hilfiger Trunk Premium Essentials

Tommy Hilfiger Trunk Premium Essentials

Sada troch jednofarebných kúskov spodnej bielizne od značky Tommy Hilfiger , dostanete troje komfortné trenírky vo farbe červenej, sivej a tmavo modrej. Cena balíčka je 45 €.

Styx Stripes And SquaresStyx Stripes And Squares

Styx Stripes And Squares

Pánske trenírky voľného strihu s pohodlným širokým trojito prešitým pásom gumy od značky Styx v apartnej kombinácii čierna, modrá a červená farba, s farebným logom na prednej časti. Trenírky stoja 13 €.

Urban Classics Modal Boxer ShortsUrban Classics Modal Boxer Shorts

Urban Classics Modal Boxer Shorts

Klasika bielych boxeriek značky Urban Classics s pomenovaním Modal Boxer Shorts , sú dvojica kvalitných kúskov s čiernym nápisom po obvode. Môžu byť vaše za cenu 17 €.

Styx Camo camoStyx Camo camo

Styx Camo camo

Športové pánske kvalitné trenírky v camo alias army prevedení od značky Styx . Zelené farebné prevedenie je z kvalitnej 100% bavlny a so znakom na gume. Styx Camo vyjdú na 13 €.

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a spodná bielizeň.