Biosophy inšpirácie pre spoločenskú sezónu: hor sa na plesy a večierky!

Biosophy inšpirácie pre spoločenskú sezónu: hor sa na plesy a večierky!

22. novembra 2017, Biosophy, dekoratívna kozmetika, plesy, večierky

Sponzorovanej odkazy:

Jesenné a zimné mesiace bývajú spojené s časom veľkolepých plesov a večierkov vyžadujúcich vždy jednoznačne perfektný make-up. Značka Biosophy k tejto príležitosti prichádza s piatimi produktmi prírodnej dekoratívnej kozmetiky.

Títo excelentní pomocníci vám dokonale rozžiaria každý okamih, a pritom budú citlivo pestovať vašu pleť. Kozmetika značiek Ilia Beauty, Juice Beauty a Sienna Byron Bay v sebe spája tie najčistejšie zložky organického pôvodu, dbá na etický a udržateľný prístup k výrobe a odmieta testovanie na zvieratách.

Rozjasnite sa!

Obojstranný rozjasňovač Golden/Bronze Juice Beauty sa môže stať vaším nepostrádateľným spoločníkom práve tohtoročnej spoločenskej sezóny. S trendom kontúrovania tváre je totiž rozjasňovač úplnou nevyhnutnosťou. A Golden/Bronze Juice Beauty dokáže skvele rozjasniť tvár, ale poslúži aj ako bronzer, či očné tiene. Môže byť váš za cenu 40 €.

riasenka Juice Beauty; lesk na pery Heartbeat Ilia Beauty; obojstranný rozjasňovač Golden / Bronze Juice Beautyriasenka Juice Beauty; lesk na pery Heartbeat Ilia Beauty; obojstranný rozjasňovač Golden / Bronze Juice Beauty

Zvodné pery

O dokonale nalíčené červené pery k vašej spoločenskej róbe nie je nutné sa s leskom na pery Heartbeat Ilia Beauty nijako zvlášť starať. Obdarí pery vysokým leskom, a navyše pery zostanú celý večer hydratované a vyživené. Cena činí 27 €.

Lepší pohľad očí

Taká je riasenka Juice Beauty, a pod obrvami budete zvodným pohľadom mámiť mužov okolo. Riasenka Juice Beauty riasy krásne predĺži, dodá im na objeme a vďaka rastlinným pigmentom riasy prirodzene zvýrazní. Dostanete ju za 30 €.

polomatný rúž Ilia Beauty a lak na nechty Mystical Top Coat Sienna Byron Baypolomatný rúž Ilia Beauty a lak na nechty Mystical Top Coat Sienna Byron Bay

Krásne ruky

Upravené ruky a kvalitná manikúra je dnes nevyhnutnosťou. Obzvlášť na večierok, či ples. Vrchný lak Mystical Top Coat Sienna Byron Bay dodá vašim rukám, prstom a klasickým farbám extravaganciu a trblietanie. Zaobstarať ho možno za 18 €.

Jemná elegancia

Vďaka polomatnému rúžu Ilia Beauty budú vaše pery nenápadné, a pritom elegantne farbisté. Rúž vďaka svojej krémovej textúre s neónovým odtieňom zanechá pery hladké a hydratované. A vy sa opäť budete skvieť v pohľadoch okolia. Kúpiť ju možno za 29 €.

Všetky produkty a mnohé ďalšie dostanete v Biosophy Beauty Concept Store, Křižíkova 463/113, 186 00 Praha 8 – Karlin a online na www.biosophy.cz .

Zdroj foto: Biosophy

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.