My Dear Clothing a ich Fall 17: nová kolekcia street oblečenia

My Dear Clothing a ich Fall 17: nová kolekcia street oblečenia

7. novembra 2017, My Dear Clothing, kolekcia Fall 17, street oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Obľúbená značka streetového oblečenia My Dear Clothing, za ktorou stojí návrhár Zbyněk Štandera a štylista Marek Volf, prichádza s novou kolekciou Fall 17. Už len samotný pohľad na vypilovaný lookbook, svedčí o tom, že pôjde o najväčšiu a najnašlapanejšiu kolekciu v histórii tohto labelu.

Release nových kúskov prebehne už cez víkend a vy môžete byť pri tom!

Nová kolekcia streetového oblečenia My Dear s názvom Fall 17 ponúkne tričká, mikiny, bundy, šušťáky, opasky, ponožky a peňaženky. Chlapci sa tentoraz sústredili predovšetkým na kvalitu materiálov, jednoduchosť a celkový vizuál.

"Zamerali sme sa na kvalitu materiálov, ale zároveň na cenu, aby výrobky z tejto kolekcie boli viac prístupné verejnosti. Môžete sa tak tešiť napríklad na tričká z fair trade eco bavlny. Inak sme sa v novej kolekcii snažili viac používať logo a sústrediť sa predovšetkým na jednoduchosť vecí a celkový look, "dodáva zakladateľ značky Zbyněk Štandera.

K značke My Dear Clothing odjakživa neodmysliteľne patrí aj premakaný, originálny lookbook. Tým sa samozrejme bude pýšiť aj nová kolekcia! Zbyněk s Markom totiž neprestávajú loviť nové výzvy a tentoraz sa so svojou crew vypravili fotiť do Milána. Lookbook nafotil Ladislav Kyllar na zvitkový film pomocou prvotriedneho fotoaparátu Mamyia. V Miláne k lookbooku vzniklo aj video, ktoré vytvoril Petr Simon. V úlohe herca a modela sa rovnako ako u predchádzajúcej kolekcie objaví Janek Gregor.

"Novou kolekciou podporíme lookbook, ktorý je zatiaľ najlepší, čo sme mali. Náš výlet chvíľami pripomínal skôr partiu bláznov, ktorá si išla vyčistiť hlavu za hranice, ale na výsledok sme naozaj pyšný, "vysvetľuje Zbyněk za celú crew.

Na to, ako to dopadlo, sa môžete na vlastné oči prísť pozrieť už v nedeľu 12. novembra do pražského Footshopu, kde prebehne offline release novej kolekcie, predstavenie lookbooku a premiéra videa.

Tešiť sa môžete aj na dobrú muziku, v úlohe hostí totiž vystúpi DJs Nrmn a NikTendo, ktorí si vás podmania svojimi live sety. K dobrej nálade potom zaručene prispejú aj krásne Jägerbeets so smršťou ľadovo namrazených drinkov Jägermeister. Akcia štartuje o 19:00 a vstup je free.

Online release novej kolekcie prebehne v pondelok 13.11. od 20:00 na Footshop.cz .

Zdroj foto: My Dear Clothing; Ladislav Kyllar

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.