Kaa-wa: vaša káva v inej podobe

Kaa-wa: vaša káva v inej podobe

24. októbra 2017, Kaa-wa, káva, iná podoba, šperky, kávové zrno, Anna Steinerová, ozdoba, prsteň, náušnice

Sponzorovanej odkazy:

Káva ako synonymum pre prvotriedne šperky? Aj to je možné vďaka Anne Steinerovej, známej šperkárke a uznávanej dizajnérke. Kochajte sa z netradičných šperkov, ktoré pripomínajú kávové zrno.

Hľadáte nápadité a vtipné šperky, ktoré vás odlíšia od ostatných? Máme pre vás riešenie. Skúste šperk v podobe kávy. Káva je pojem, fenomén, ktorý sprevádza človeka na každom kroku. Práve kávou sa nechala inšpirovať úspešná umelkyňa na trhu so šperkami Anna Steinerová vo svojej značke Kaa-wa.

Iná podoba šperkov. Spojenie s tou najlepšou, chuti lahodiacou kávou. To sú šperky Kaa-wa.Iná podoba šperkov. Spojenie s tou najlepšou, chuti lahodiacou kávou. To sú šperky Kaa-wa.

Projekt Kaa-wa

V kolekcii Kaa-wa nájdete ručne vyrábané náušnice, retiazky, prstienky, brošne, ale aj manžetové gombíky, zakúpiť si môžete aj jednotlivé zrná ako ozdoby, krabičky, stojančeky na šperky, ale aj vychytávky ako sú plagáty, pohľadnice, drevené zrná či textílie (obrusy a prestieranie), a to všetko s motívom kávy, súvisiacim s kávou. Na zákazku si môžete nechať vyryť do šperkov krátky odkaz. Spoločným menovateľom je však zrnko kávy a ostatnými časťami kávovníka – listami a kvetmi. Jednotlivé šperky možno kombinovať s ostatnými z kolekcie. Kombinácií je veľa. Všetky produkty je možné zakúpiť vo vybranom type kovu – zlaté kávové zrná žlté, biele či v ružovom zlate. Zaujímavou voľbou môže byť aj drevo.

Každý výrobok je individuálne zabalený do krásnej papierovej škatuľky, potlačený farebnými ilustráciami. Škatuľka od náhrdelníka je napríklad rozložiteľná, čím získate dve pohľadnice s ilustrovaným príbehom o káve v češtine a angličtine. Vo svete Kaa-wy je každý šperk originálom, za ktorým stojí vlastný príbeh, ktorý daný kúsok charakterizuje a utvára. Celú kolekciu šperkov dopĺňajú poetické príbehy spisovateľa Jiřího Dvořáka, ktorého príbehy ilustroval ateliér NaPOLI. Časť peňazí z výrobkov Kaa-wy navyše putuje na aktivity občianskeho združenia Klubu Afasia, ktorý podporuje osoby s afáziou (strata alebo porucha reči následkom ťažkej choroby). 

„Kávové zrná ma vždy fascinovali, svojou jednoduchosťou, originalitou a tiež tým, že každé je trochu iné a unikátne. Začala som tento plod viac skúmať a doslova som sa do neho zamilovala, rovnako ako do nápoja z neho. Vyrábam zrná v najrôznejších prevedeniach, z mnohých materiálov, nie je problém vyrobiť aj niečo priamo na mieru zákazníkovi ", vysvetľuje autorka šperkov Anna Steinerová a dodáva:“ S kávou je spojených veľa príjemných udalostí, už dávno to nie je len kofeínový nápoj, ale fenomén. Je mi veľkou cťou spolupracovať aj s radom baristov a ďalších odborníkov na kávu. " Prepracovanosť, precíznosť, originalita a dizajn – šperky značky Kaa-wa.Prepracovanosť, precíznosť, originalita a dizajn – šperky značky Kaa-wa.

Anna Steinerová

Anna Steinerová je úspešnou absolventkou Vysokej školy umeleckopriemy­selnej v Prahe, kde vyštudovala kov a šperk. Do podvedomia verejnosti sa dostala svojou úspešnou diplomovou prácou týkajúcou sa kolekcie snubných a zásnubných prsteňov.

Anna Steinerová je autorka šperkov značky Kaa-wa. Autorkou tak trochu iných šperkov.Anna Steinerová je autorka šperkov značky Kaa-wa. Autorkou tak trochu iných šperkov.

Všetky tieto kávové klenoty môžete v mesiaci októbri vidieť a zakúpiť v Priemyselnom paláci v Prahe v rámci Designbloku v dňoch 26.-30. 10. 2017. Ak akciu nestihnete, vyberajte v pohodlí svojho domova online na www.kaawa.cz .

„Keď máte šperk na sebe, vyzerá to, ako by vám malé zrnko kávy uviazlo na uchu alebo medzi prstami,“ povedala o šperkoch Zuzana Keményová z Hospodárskych novín. Foto: Kaa-wa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii ostatné, šperky a hodinky a značky a značkové oblečenie.