Nemusíte mať milióny, aby ste zvládli akné: stačí Dermacol

Nemusíte mať milióny, aby ste zvládli akné: stačí Dermacol

26. októbra 2017, Dermacol, akné, Dermacol novinka, boj proti akné, intenzívna starostlivosť Acneclear

Sponzorovanej odkazy:

Krásna čistá pleť bez jediného kazu? S novinkou z rady Acneclear od Dermacolu žiadny problém. O aký kozmetický produkt so zázračným efektom sa jedná?

Ráno sa prebudíte s pupienkami na tvári. Nič nedokáže pokaziť náladu ako nepozvaný návštevník, zvlášť vtedy keď ste pred dôležitou schôdzkou. Dajte mu zbohom a s gráciou sa s ním rozlúčte. S novým gélom Acneclear nie je nič jednoduchšie.

Gél Acneclear s okamžitým účinkom

Gél je určený pre lokálnu starostlivosť o problematickú pleť. Pôsobí okamžite po nanesení v mieste aplikácie. Tajomstvom je zinok, ktorý má aseptické účinky a reguluje tvorbu kožného mazu, ďalej olej z austrálskeho čajovníka s aseptickými účinkami a phytosphingosin, ktoré efektívne redukuje známky akné a potláča rast mikroorganizmov. Gél Acneclear stačí naniesť na problematické miesto, ktoré je potrebné vyčistiť do hĺbky, zakrátko po nanesení zredukuje začervenanie a vďaka aseptickým účinkom efektívne potlačí ďalší rast mikroorganizmov v mieste vyrážky.

Intenzívna starostlivosť na problematickú pleť 15 ml za 5 €.Intenzívna starostlivosť na problematickú pleť 15 ml za 5 €.

Kozmetická rada Acneclear

Nový gél Acneclear tak dopĺňa kozmetický rad pre problematickú pleť a pleť so sklonom k akné. Jednotlivé produktové prípravky okamžite a zároveň dlhodobo zlepšujú vzhľad problematickej pleti a zároveň zamedzujú tvorbe kožného mazu, čím zmierňujú prejavy akné. Aj ostatné produkty z kolekcie obsahujú zinok a olej z austrálskeho čajovníka, ktoré sa osvedčili v boji proti akné. Po pravidelnom používaní zostáva pokožka vláčna a na dotyk jemná.

Pre problematickú pleť a pleť so sklonom k akné – liek sa našiel.Pre problematickú pleť a pleť so sklonom k akné – liek sa našiel.

Kozmetická rada Acneclear obsahuje: Hydratačný gél-krém na pleť na dennú i nočnú starostlivosť, ktorý prináša okamžitú úľavu a upokojenie. Štruktúra produktu je nemastná, vďaka čomu nedochádza k upchávaniu pórov a zaťažovaniu pokožky. Ďalej je to antibakteriálny umývací gél na tvár, ktorý odstraňuje nečistoty, viditeľne sťahuje póry, podporuje regeneráciu a upokojuje pleť. Ako alternatívu k umývaciemu gélu môžete zvoliť odličovací a čistiaci gél, ktorý funguje na podobnom princípe. Rozdiel je v textúre prípravku. Pleťová voda je dôležitá pre prevenciu samotných pupienkov, z pleti odstráni všetky nečistoty. Kompletnú starostlivosť zakončíte nanesením adstringentnej masky s ílovou zložkou a kombináciou rastlinných výťažkov. Po nanesení príjemne chladí. Výsledkom je upokojená pleť so stiahnutými pórmi. Balenie postačí na dve použitia.

Mačky by kupovali Acneclear.Mačky by kupovali Acneclear.

Špeciálne dekoratívna kozmetika

Dermacol okrem pleťového radu pre problematickú pleť ponúka tiež dekoratívnu kozmetiku: Tónovací make-up a kompaktný púder. Make-up s korektorom so strednou krycou schopnosťou je multifunkčným produktom, v ktorého spodnej časti nájdete korektor, ktorý sa bude hodiť na individuálnu korekciu pleti. Make-up pokožku farebne zjednotí, zároveň sa potom o ňu stará a neupcháva póry. Zmatňujúci púder zlepšuje vzhľad akné, zabraňuje tvorbe nových vriedkov, vstrebáva nadbytočný kožný maz a takisto neupcháva póry. Aplikácia púdru je jednoduchá – pomocou priloženého špongiového aplikátora.

Make-up s korektorom a kompaktný zmatňujúci púder na problematickú pleťMake-up s korektorom a kompaktný zmatňujúci púder na problematickú pleť

Ktorý výrobok radu ACNE CLEAR používate najradšej? Výrobky možno zakúpiť online alebo vo vašej obľúbenej drogérii.

Foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii ostatné, parfémy a kozmetika a značky a značkové oblečenie.