TIQE má novú tvár aj kolekciu

TIQE má novú tvár aj kolekciu

8. októbra 2017, TIQE, Petra Balvínová, Hana Vagnerová, kolekcia, návrhárka, dámske oblečenie, jeseň / zima 2017/2018

Sponzorovanej odkazy:

Petra Balvínová patrí k tým českým návrhárom, ktorých tvorba svojou kvalitou presiahla aj hranice Českej republiky. Vyznačuje sa veľkou originalitou a predovšetkým precíznym spracovaním jednotlivých modelov. Keď k tomu pripočítame výrazné a netradičné prvky, kvalitné materiály a zaujímavé strihy, je jasné, že očakávania pre novú kolekciu TIQE sú obrovské. Veľkým prísľubom je aj tvár lookbooku, ktorou sa stala herečka Hana Vagnerová, ktorú môžete poznať z mnohých českých seriálov a filmov.

Šaty pre sebavedomé ženy

Petra Balvínová si tvár svojej novej kolekcie jeseň / zima 2017/2018 nemohla vybrať lepšie. Hana Vagnerová je nielen krásna žena a skvelá herečka, ale zároveň patrí aj k návrhárkyným fanúšikom: „Petra Balvínová je nielen mimoriadne talentovaná a originálna návrhárka, ale tiež extrémne zaujímavá žena! Jej modely vyžadujú mať sebavedomie a názor a zároveň žena nesmie mať strach ukázať, kým v skutočnosti je. To je presne to, čo ja na ženách obdivujem, preto som nesmierne šťastná, že som sa s Petrou mohla na lookbooku podieľať. “

Späť do detstva

Nová kolekcia pre jeseň / zimu 17/18 z dielne Petry Balvínovej zaujme svojou multifunkčnosťou a ľahkou kombinovateľnosťou jednotlivých prvkov. Vďaka tomu sa dobre hodia, ako na každodenné nosenie, tak aj na vzácnejšie príležitosti. Inšpiráciou pre jej vznik bola skica z detstva. Práve na nej sa objavil nápad so šiltami a veľkými nakladanými vreckami, ktoré v kolekcii vidíme na blúzkach, širokých nohaviciach aj puzdrových sukniach. Ďalším výrazným prvkom v kolekcii sú kožené remienky schované pod pätkovými vreckami. Je možné ich ľubovoľne odopínať a pripínať, kamkoľvek vás napadne. Neprehliadnuteľné sú aj čiernobiele pruhy, ktoré prechádzajú stredom predných dielov šiat, blúzok, či sukní. Strihy sú oproti tomu jednoduché, na zaujímavosti im pridávajú široké zvonové rukávy. Pýtate sa na naprostý must-have kúsok celej kolekcie? Potom ním je v podaní Petry Balvínovej kožený trenčkot s dvojradovým zapínaním. Ak nie ste práve kabátový typ, môžete si z rovnakého materiálu nájsť v kolekcii aj bundu.

Foto: TIQE

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.