Chcete "drevený" look pre jesenný čas

Chcete "drevený" look pre jesenný čas

26. septembra 2017, Dámske mikiny, Wood Wood, pánske mikiny, Erika, Freed Hoodie, Alex Shoe, športová obuv, batohy, Mira Backpack

Sponzorovanej odkazy:

Nie, neobávajte sa, nezbláznili sme sa, a nebudeme vás nútiť obliekať na seba kláty a doštičky. Wood Wood je pomenovanie značky, ktorú vám chceme predstaviť. A v preklade do slovenčiny znamená „Drevo Drevo“. Tak skúsite „drevený“ look pre jesenný čas?

Dánska značka Wood Wood má street korene a vznikla v roku 2002, a to vďaka trom dizajnérom, ktorí si otvorili malý obchod v Dánskom Copenhagene. A šli na trh so svojou kožou – respektíve vlastnými návrhmi a výrobkami Made in Wood Wood.

Vo svojich kúskoch ukazuje zmes high fashion, športového a streetwear štýlu. Všetko je vždy perfektne doladené a wood wood kúsky sa tak vyznačujú súznením medzi štýlom a funkčnosťou. Jedná sa o praktickú štýlovku ideálne zapadajúcu do dnešných dní. Okrem odevov ponúka aj obuv a módne doplnky, ako napríklad batohy a šiltovky.

Ale tým to nekončí, Wood Wood má na konte viac ako päťdesiatku spolupráce s renomovanými značkami, ako sú Nike, Adidas, Eastpak, LEGO, New Balanece, Fred Perry a ďalšie. Okrem toho je dánska Wood Wood silným podporovateľom rôznych umelcov a k tomu navyše má značka svoj vlastný cyklistický tím.

Vyberiete si z ich ponuky?

Wood Wood ErikaWood Wood Erika

Wood Wood Erika

Čierna dámska jednoduchá mikina Erika s dlhými rukávmi a zipsom od značky Wood Wood, je bez potlačí a s vysokým štýlovým stojačikom uzatvárateľným na zips. Rukávy sú ukončené pružným lemom. Mikina sa oblieka cez hlavu. Kúsok je vyrobený zo 100% bavlny a vyjde vás na 101 €.

Wood Wood Fred HoodieWood Wood Fred Hoodie

Wood Wood Fred Hoodie

Sivá pánska mikina Fred Hodie s kapucňou a klokaním vreckom od značky Wood Wood s bielym nápisom na hrudi. Je vyrobená z melange sivej bavlny a pristane aj ženám a dievčatám. Klasická štýlovka s praktickým prevedením práve do jesenných chladnejších dní, vás vyjde na 241 €.

Wood Wood Alex ShoeWood Wood Alex Shoe

Wood Wood Alex Shoe

Nízke tenisky od značky Wood Wood s pomenovaním Alex Shoe v béžovom prevedení s hnedobielou podrážkou. Jednoduchý strih a celokoženkové prevedenie vám efektívne ochráni nohy pred nepriazňou počasia a dažďom. Obúvajú ich mladí bez rozdielu pohlavia aj veku, tak sú obľúbené. Cena činí 163 €.

Wood Wood Mira BackpackWood Wood Mira Backpack

Wood Wood Mira Backpack

Jednokomorový batoh od značky Wood Wood Mira Backpack v čiernom prevedení s mnohými vreckami, strieborným zipsom a decentným logom na prednej časti. Táto štýlovka je praktickým doplnkom, ako do mesta, tak do školy, alebo práce. Vyjde vás na 139 €.

Ďalšie epesné kúsky Wood Wood nájdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.