Majte jeseň v Boho štýle!

Majte jeseň v Boho štýle!

24. septembra 2017, NILA store, Nila, Sleeping Gypsy, Boho štýl, ležérne, voľne, pohodlne, kvalita, výšivka, ručne vyšívané ľanové šaty, Ukrajina, tradície, strapce, midi, aztécke vzory, balónové rukávy

Sponzorovanej odkazy:

Bohužiaľ teplá sezóna už skončila, ale vy sa rozhodne nemusíte vzdávať dámskych šiat. Na NILA store si totiž môžete užiť Boho štýl, v ktorom sa nesú ručne vyšívané ľanové šaty od značky Sleeping Gypsy. Čaru výšivky rozhodne prepadnete aj vy. Nádherné Boho modely sú vyrobené z kvalitného ľanu a ručná výšivka je na nich navrhnutá mladými talentovanými ukrajinskými dizajnérmi. To je podívaná! Ale šaty nie sú prekrásne len na pohľad. Sú skvelé aj na nosenie. Budete sa v nich cítiť neuveriteľne pohodlne a voľne ako lesná víla.

Každý z modelov šiat Sleeping Gypsy sa vyrába niekoľko dní a to v dvoch veľkostiach, ktoré sadnú naozaj všetkým. Originalitu a kvalitu tohto Boho kúsku si rozhodne zamilujete a nemám obavy o to, že by si nenašiel miesto vo vašom šatníku. Ak tomuto skvostu doprajete kvalitnú starostlivosť, môže sa stať takým pokladom, ktorý raz predáte ďalej. Rozhodne si to zaslúži.

V kamennom obchode, alebo na e-shope Nila si môžete vybrať celkom z troch modelov ležérne pôsobiacich šiat od Sleeping Gypsy. Všetky zdobia aztécke motívy v podobe výšivky, ktorá je vyrobená tradičnou ukrajinskou metódou uchovanou už po celé stáročia. Balónové rukávy dodávajú šatám historický nádych. Takéto rukávy boli totiž obľúbené už v renesancii a stali sa klenotom všetkých šiat dám, hlavne z vyšších spoločenských vrstiev. Ide svojím spôsobom o retro štýl, pretože sa do módy vrátili znovu v baroku, empíre a teraz sú tu v 21. storočí zasa.

Voľnosť šatám vracajú štyri dvojité strapce, ktoré zdobia výstrih a tiež opasok s dvoma dvojitými strapcami. Čo by to bolo za bohémsky štýl bez strapcov, že?

Šaty sú ponúkané v dvoch farebných prevedeniach a to v čiernej a červenej v kombinácii so žltou, modrou a bielou. Všetky dosahujú dĺžku nad kolená, ženám menšieho vzrastu budú lahodiť sukne dĺžky midi, ktoré sú okrem iného túto sezónu IN.

K šatám si vezmite plstený klobúk, nech vás neprefúkne a Boho štýl podčiarknite ležérnymi šperkami. V šatách od Sleeping Gypsy sa rozhodne nestratíte. Ani v lete, ani na jeseň, alebo v zime. Je len potrebné k nim voliť správne sezónne ošatenie a doplnky.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.