Poznáte tajomstvo dokonalého tela? My áno!

Poznáte tajomstvo dokonalého tela? My áno!

4. septembra 2017, tajomstvo, telo, dokonalosť, Dermacol, Dermacol Perfect Body Make-up, vodeodolný telový make-up

Sponzorovanej odkazy:

Vodeodolný telový make-up je úžasnou kozmetickou vychytávkou, ktorá premení vaše nohy na časť tela, ktorú budete milovať. Skryje všetky nedostatky a prepožičia vzhľad prirodzeného opálenia. Neveríte?

Jeseň sa pomaly hlási o slovo a v nadchádzajúcom babom lete je nespočetné množstvo príležitostí, kedy ukázať nôžky v sukni, či v šatách. Nohy však musia vyzerať perfektne za všetkých okolností. Pančuchy sú však niekedy viac na škodu, ako na úžitok – najmä keď nemilo prekvapí oko zväčšujúce sa s každým krokom. Pokiaľ si bez pančúch netrúfate odhaliť nohy, nezúfajte. Máme pre vás riešenie. Siahnite po Dermacol Perfect Body Make-upu. Nielenže skvele skryje presvitajúce žilky, menšie modrinky a celulitídu, ale dodá nohám tiež vzhľad opálenej pokožky a zjednotí ich farebný tón, čo iste ocenia aj ženy, ktoré inak nič skrývať nepotrebujú.

Tak trochu zázračný make-up od Dermacolu. Dajte zbohom nechceným očkám na pančuchách.Tak trochu zázračný make-up od Dermacolu. Dajte zbohom nechceným očkám na pančuchách.

Tajomstvo telového make-upu

Make-up nielen skrášľuje, ale uzdravuje. Zloženie make-upu obsahuje panthenol a vitamín E, ktorý pokožku nôh rozmaznáva vo všetkých smeroch. Nohy sú hydratované, regenerované a vyživené. Vďaka naozaj ľahkej textúre sa make-up ľahko nanáša. Pridaný komplex rastlinných extraktov FIRMIDERM® (mandľovník morský, baza čierna, dub portugalský) zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky, zabraňuje jej ochabovaniu a podporuje mikrocirkuláciu. Opticky predĺžia nohy. Pokožka nôh je po aplikácii make-upu hodvábne hladká. Komplex rastlinných extraktov Polyplant anticelulide zase zlepšuje vzhľad pokožky s celulitídou. Podľa vykonaného testu in-vivo (pravidelného používania denne po dobu 4 týždňov) možno dosiahnuť vyhladenej pokožky a obmedzenie vzniku opuchov a rozšírených žiliek. Extrakt z hnedej morskej riasy Kalpariane® sa potom postará o ochranu pokožky proti voľným radikálom a predčasnému starnutiu pokožky.

Perfect Body Make-up – vykúzlite si nohy, ktoré vám budú všetci závidieť.Perfect Body Make-up – vykúzlite si nohy, ktoré vám budú všetci závidieť.

Aplikácia

Nanášanie je naozaj jednoduché – ľubovoľné množstvo prípravku dôkladne rozotrieť do pokožky. Make-up nezanecháva stopy na oblečení, pritom je ľahko odstrániteľný. Na umytie postačí obyčajné mydlo a voda.

Skrášľujúci make-up s vysokou krycou schopnosťou je vhodný pre všetky typy pokožky. Je dlhotrvajúci, odolný proti vode a oteru. Dostupný je v šiestich odtieňoch: Sand, Caramel, Pale, Ivory, Tan a Desert.

Tajomstvo dokonale krásnych nôh.Tajomstvo dokonale krásnych nôh.

Balenie make-upu s veľkosťou 100 ml kúpite za 6 €.

Dermacol

Česká kozmetika Dermacol má svoje korene v 60. rokoch vo filmovom štúdiu Barrandov. Za úspechom značky stojí spojenie odborníkov z filmového štúdia s dermatológmi z Ústavu lekárskej kozmetiky v Prahe. Vďaka usilovnej práci vznikol krycí make-up založený na lekárskych princípoch – jeden z prvých Európe a na svete vôbec, ktorý sa dostal aj do Hollywoodu. Ďalší úspech na seba nenechal dlho čakať a v súčasnej dobe ponúka značky kompletných produktov na líčenie a veľa druhov produktov v starostlivosti o telo pre rôzne typy pokožky.

Zdroj foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.