Dámy pozor! Tento bonbónik Nike z kolekcie Air Max 67 pre jeseň 2017 musíte mať!

Dámy pozor! Tento bonbónik Nike z kolekcie Air Max 67 pre jeseň 2017 musíte mať!

3. septembra 2017, Nike Air Max 27, kolekcia pre jeseň 2017, kryštály Swarovski, limitovaná edícia dámskych topánok

Sponzorovanej odkazy:

Dvadsať rokov od svojho debutu je to tu! Pýtate sa čo? Na scéne sa znovu objavuje model Nike Air Max 97 a parádna farebná kolekcia pre jeseň 2017. Avšak bonbónikom kolekcie je exkluzívna spolupráca so značkou Swarovski a unikátny model Air Max 97 Swarovski s tkaninou Crystal Fabric.

Jeden pár Nike Air Max 97 vo veľkosti 7 má na svojom zvršku približne 55,960 kryštálov. Ale pretože sa jedná o exkluzívnu spoluprácu, je kolekcia Nike Air Max 97 Swarovski aj limitovaná. A dostane ju len na 2 100 šťastlivcov po celom svete.

Presne pred dvadsiatimi rokmi Nike predstavil strieborné topánky Air Max 97, ktoré boli inšpirované priemyselnou úpravou horských bicyklov. Od tej doby sa tento model stal veľmi populárnym, nielen pre svoj dizajn, ale aj vďaka pohodliu, ktoré poskytuje. Teraz však dizajnéri prišli s niečím ojedinelým – super športové topánky povýšili o level – vyzdobili ich nerezanými kryštálikmi Swarovski, ktoré podčiarkli žiarivý a originálny vzhľad tohto modelu.

Celý nápad sa zrodil pri ceste tímu Nike do spoločnosti Swarovski vo Wattens v Rakúsku, kde sa dozvedeli veľa o histórii a vývoji výrobkov Swarovski (medzi ne patria šperky a hodinky, oblečenie, tkaniny, výzdoba interiérov, či automobilov). Skupinu vývojárov z NikeWomen nadchla najmä tkanina Crystal Fabric. Tento materiál obsahuje približne 1.7 miliónov kryštálov na jeden meter štvorcový.

„Bol to veľmi vzrušujúci projekt z hľadiska materiálnej inovácie,“ hovorí Marie Crow, riaditeľka materiálového dizajnu pre NikeWomen. „Najviac nás nadchla látka Crystal Fabric pre svoj úžasný lesk a trvanlivosť, preto sme sa rozhodli ju použiť na ikonické Air Max 97.“

Swarovski Crystal Fabric je na topánke pripevnená pomocou tepelného roztiahnutia bez akéhokoľvek prešitia a v takom rozmiestnení, aby sa pri pohybe svetlo lámalo a bolo docielené maximálneho jasu a trblietania. Jeden pár Nike Air Max 97 má na svojom zvršku približne cez 50,900 kryštálov. Na jar boli predstavené topánky v čiernej farbe, teraz teda prichádza novinka vo farbe striebornej. Tento jedinečný dizajn Air Max 97 je príkladom toho, ako sa dynamický tvar obuvi prepojí s ľahkosťou a eleganciou.

Je to vôbec prvýkrát, keď vývojári Nike spojili drahocenný materiál s obuvou Air Max 97. „Je nám cťou byť súčasťou tejto kreatívnej spolupráce s Nike,“ hovorí výkonný člen spoločnosti Swarovski, Markus Langes-Swarovski.

A teraz to hlavné: Nike Air Max 97 Swarovski bude k dostaniu celosvetovo, a to od 7. septembra 2017 vo všetkých dámskych veľkostiach v počte 2100 kusov. Tešíte sa na ne?

Zdroj foto: Nike

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, módni návrhári, ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.