Robert Starý šiestykrát finalistom svetovej kaderníckej súťaže

Robert Starý šiestykrát finalistom svetovej kaderníckej súťaže

1. septembra 2017, Robert Starý, šiestykrát finalistom, AIPP, kaderník, styling, vlasy, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Robert Starý tento rok opäť obhájil svoju pozíciu vo svetovej kaderníckej špičke a so svojou pánskou kolekciou účesov SURFACE sa stal jedným z finalistov najprestížnejšej svetovej kaderníckej súťaže – AIPP (Svetovej asociácie odbornej tlače). O celkovom víťazovi bude medzinárodná porota rozhodovať v priebehu septembra.

Kadernícku fotografickú a prezentačnú súťaž organizuje Medzinárodná asociácia profesionálnych kaderníckych magazínov (International Professional Hairdressing Magazines Association). Hodnotené nie sú len samotné účesy, ale aj celkové umelecké poňatie kampaní.

Robert Starý svoju tohtoročnú pánsku kolekciu SURFACE umiestnil do bazéna. Vodná hladina dotvára poňatie kampane, kde kontrastuje svetlo a tma, suché s mokrým, mužský a ženský princíp, to, čo je vidieť, a čo sa skrýva pod povrchom…

Salón Robert Starý existuje od 1. decembra 2008. Prioritou všetkých zamestnancov je individuálny prístup k zákazníkovi. Hlavným cieľom nie je vytvoriť len nový účes, ktorý by bol módnym trendom, ale zapojiť aj životný štýl, črty tváre, typ vlasov klienta a v neposlednom rade aj jeho želanie. Práca celého tímu je oceňovaná nielen množstvom spokojných zákazníkov, ale aj v rámci nominácií a ocenení na popredných kaderníckych súťažiach v ČR aj v zahraničí (v medzinárodnej súťaži AIPP Paris už 5 nominácií v top desiatke, a v rámci Czech & Slovak Hairdressing Awards celkom **34 nominácií a 10 víťazstiev).

Robert Starý sa popri každodennej kaderníckej práci venuje predovšetkým trénerskej a školiteľskej činnosti. Zároveň niekoľkokrát do roka vytvára vlastné kolekcie, spolupôsobí na módnych prehliadkach a fotografovaní pre módnych návrhárov v Českej republike aj v zahraničí. V rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend pôsobí ako koordinátor tímu kaderníkov. V rokoch 2007 a 2008 pracoval pre značku TIGI, kde bol jej ambasádorom. Od mája 2014 je hlavným školiteľom značky KEVIN.MURPHY pre ČR a SR.

  • Hair Design: Robert Starý
  • Foto: Petr Jandera
  • Make-up: Hristina Georgievska
  • Styling: Mirka Kohutiarova

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módne peklo, ostatné a vlasy a účesy.