Kolekcia z iného sveta? Puma a Naturel iste!

Kolekcia z iného sveta? Puma a Naturel iste!

31. augusta 2017, Puma, Naturel, kolekcia jeseň / zima 2017, topánky, mikiny, tričká, šortky

Sponzorovanej odkazy:

Vesmíru ústrety si asi povedala Puma v koprodukcii s grafickým umelcom Naturel. Ako inak nazvať kolekciu ako z iného sveta, ktorá z tejto spolupráce vznikla. Ich kolekcia určená na jeseň a zimu 2017, nemusí byť nutne len spojená s touto sezónou. Nájdete v nej aj kúsky, ktoré využijete už teraz.

Puma stavila na osobitosť, ktorou Naturel je povestný. Vybudoval si meno vo vyšších vrstvách streetwear dizajnu vďaka svojmu charizmatickému prístupu k pouličnému cool štýlu. Je známy pre svoje symbolické ilustrácie a pouličný nádych neokubistického štýlu. Vkladá do svojho umenia odkazy zo športu, módy a hudby.

Tak hor sa na vesmírnu púť – s Puma a Naturel!

Muži sú z Marsu, ženy z Venuše a NATUREL celkom určite z ďalekej galaxie. V kolekcii PUMA x NATUREL nechýba obuv, oblečenie ani doplnky. Všetko je inšpirované kozmickým cestovaním a víziou mestskej krajiny na Mesiaci. To všetko podčiarkujú vojenské detaily. NATUREL otáča nadčasové ikony, ako sú Suede a Clyde, smerom k pouličnému štýlu. Žiadne limity, žiadne hranice, čisto NATUREL.

PUMA x NATUREL Clyde Moon JunglePUMA x NATUREL Clyde Moon Jungle

PUMA x NATUREL Clyde Moon Jungle

Elegantná topánka Clyde dostane nový NATUREL nádych s grafickým motívom „Moon Jungle“ a klasickou pevnou čiernou podrážkou.

PUMA x NATUREL Clyde FSHN Glow MidPUMA x NATUREL Clyde FSHN Glow Mid

PUMA x NATUREL Clyde FSHN Glow Mid

V inom svete sa stretáva móda so športovou klasikou. Hladký povrch Clyde ukrýva šnúrky pre čistý vzhľad a topánka je vybavená ružovou podrážkou.

PUMA x NATUREL Clyde Moon Desert WNSPUMA x NATUREL Clyde Moon Desert WNS

PUMA x NATUREL Clyde Moon Desert WNS

Na Mesiac a späť. Elegantný Clyde dostane nový NATUREL nádych s grafickým motívom „Moon Jungle“ a klasickú pevnú transparentnú podrážku.

PUMA x NATUREL Platform FSHN Cheetah WNSPUMA x NATUREL Platform FSHN Cheetah WNS

PUMA x NATUREL Platform FSHN Cheetah WNS

Topánka je pripravená k potulovaniu sa. Šikovná vrchná kožená časť ukrýva šnurovanie a odhaľuje divokú leopardiu grafiku NATUREL.

PUMA x NATUREL WindbreakerPUMA x NATUREL Windbreaker

PUMA x NATUREL Windbreaker

NATUREL dáva klasickému štýlu savana nové spracovanie. Táto bunda „savana“ s polo zipsom je opatrená mäkkou podšívkou a sezónnou potlačou „Moon Jungle“ vytvorenou pomocou typického grafického rukopisu NATUREL. Must-have pre budúcu jesennú sezónu.

PUMA X NATUREL Tech TeePUMA X NATUREL Tech Tee

PUMA X NATUREL Tech Tee

Fierce do T. Toto tričko je oživené celoplošnou potlačou NATUREL pripomínajúci dážď a značkovou páskou PUMA x NATUREL, ktorá sa nachádza na chrbte. Vďaka mäkkému materiálu možno tričko nosiť na tréning alebo do ulíc.

V Česku sú produkty dostupné v obchodoch: Brands24, Freshlabels, Footshop, Queens, Super Keck, Shooos.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.