Raz-dva-tri Dermacol!

Raz-dva-tri Dermacol!

16. augusta 2017, Dermacol, odlakovanie, lak, nechty, expresne odlakované nechty, bez nepríjemného zápachu

Sponzorovanej odkazy:

Perfektná manikúra a pedikúra sú v letných mesiacoch priamo povinnosťou. Nepríjemná vôňa odlakovača, ktorá vydrží aj po nalakovaní, však odradí nejedného muža. Dermacol prichádza s novinkou – odlakovačom na nechty Odorless Nail Polish Remover bez nežiadúceho zápachu.

Leto je v plnom prúde, tak prečo nemať nádherne lesklé nechty skrášlené aktuálnymi trendovými farbami?Leto je v plnom prúde, tak prečo nemať nádherne lesklé nechty skrášlené aktuálnymi trendovými farbami?

K celkovému letnému outfitu sa počítajú tiež nechty. Práve nechtom ženy nevenujú takú pozornosť, ako napríklad make-up, čo je škoda. Najmä v lete sa totiž správna starostlivosť oplatí dvojnásobne. Tak ako sa zhadzujú jednotlivé vrstvy oblečenia, tak sa mení uzavretá obuv za letné sandálky alebo žabky. Vyniknú tak nielen nechty na rukách, ale aj na nohách. Je však potrebné pamätať na to, že krásne nalakované nechty začínajú starostlivým odlakovaním starej vrstvy laku a odstránením nečistôt.

Odorless Nail Polish Remover

Odborníci z Dermacolu vyvinuli nový odlakovač na nechty Odorless Nail Polish Remover kvôli jedinému – dokonalému základu pre manikúru a pedikúru. Tento expresný odlakovač na nechty rýchlo, ľahko a dôkladne odstráni lak z povrchu nechtov. Jemné zloženie s mandľovým olejom je šetrné k nechtom, ich lôžkam a jemnej kože v okolí nechtov. Je dermatologicky testovaný, úplne bez acetónu a vhodný aj pre umelé nechty. Novinka na poli odlakovačov nielen perfektne odlakuje, ale zároveň nechty aj vyživí a zabráni ich vysúšaniu.

Expresný odlakovač Dermacol zanecháva nechty a ich okolie dokonale čisté a pestované, hmotnosť 120 ml. Odporúčaná cena je 2 €. Zakúpite vo vašej obľúbenej drogérii.

Krok druhý

Po dôkladnom odlakovaní siahnite po žeravej novinke Dermacolu – extrémne dlhotrvajúcom laku na nechty 5 Day * Stay Longlasting Nail Polis v 25 nových odtieňoch. Farba nechtov je elegantná a úžasne lesklá. Lak vydrží na nechtoch bez vyblednutia a straty lesku až 5 dní. Kúpite ho za 3 €.

Náš tip! Zlaďte farbu nechtov na rukách s nechtami na nohách. Ste odvážna? Namaľujte si nechty dvoma lakmi.Náš tip! Zlaďte farbu nechtov na rukách s nechtami na nohách. Ste odvážna? Namaľujte si nechty dvoma lakmi.

Záverečná starostlivosť

Rozmaznávajte svoje ruky, nechtové lôžka aj nechty nielen počas lakovania. Používajte pravidelne krém na ruky, ktorý pokožke dodá potrebnú hydratáciu a vitamíny. Výsledkom budú naoko dokonalé, do hĺbky opatrované krásne ruky. Výživný mandľový krém na ruky a nechty s mandľovým olejom a glycerínom je vhodný pre všetky typy pokožky a intenzívnu starostlivosť na ruky a nechty od Dermacolu ocenia majiteľky citlivej a suchej pokožky.

Natural Almond Hand Cream ZA 2 €, 100 ML, Hand And Nail Intensive Care 100 ML ZA 3 €.Natural Almond Hand Cream ZA 2 €, 100 ML, Hand And Nail Intensive Care 100 ML ZA 3 €.

Foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii ostatné, parfémy a kozmetika a značky a značkové oblečenie.