Buďte v lete za exotov - s DIC!

Buďte v lete za exotov - s DIC!

10. augusta 2017, šperky, DIC, Diamonds International Corporation, exotické doplnky, bláznivé leto, originalita, zvieratá, rastliny, prsteň, náramok, prívesok, mačkovité šelmy, náušnice, motýle

Sponzorovanej odkazy:

Skratka DIC v sebe skrýva názov českej spoločnosti Diamonds International Corporation, ktorá sa zaoberá už dvanásť rokov predajom investičných diamantov a výrobou luxusných šperkov. Svoje predajne má nielen v Českej republike, ale aj na Slovensku, v Bulharsku a v Spojených arabských emirátoch. Úspech slávi spoločnosť aj v USA, keď pre výherkyňu súťaže Miss Universe, Miss USA a Miss Teen USA vyrobila diamantové korunky.

Teraz je tu bláznivé leto a spoločnosť Diamonds International Corporation sa mu svojimi šperkami veľmi dobre prispôsobuje. Ku každému letu patrí farebnosť, vášeň, vonkajšia zábava a dovolenka. Z toho si brala DIC inšpiráciu pri výrobe luxusných šperkov pre leto 2017 a vznikli perfektné kúsky, v ktorých zažiarite.

Exotické doplnky od DIC idú ruka v ruke s aktuálnymi trendami. Podľa amerického inštitútu Pantone je aktuálne najviac trendy farbou svieža zelená, ale aj ružová, žltá, oranžová a azúrovo modrá. Právom sa tak v týchto odtieňoch nesú šperky v tvare divokých šeliem, vďaka ktorým ešte viac vynikne vaša krása.

Voliť môžete medzi prsteňmi, náramkami, náušnicami, alebo príveskami. Nech vyberiete akýkoľvek šperk, zakaždým to bude trafením do čierneho. Veľkou výhodou je, že sa tento trend len tak neomrzí, takže šperky so šelmami rozhodne využijete aj v ďalších letných sezónach. Originalita šperkov DIC vám zaistí neodolateľnú príťažlivosť, na ktorú budete môcť byť právom pyšné.

Ku každému letu patrí aj bláznivá móda v podobe šiat alebo topov na ramienka, ktoré priamo nabádajú k noseniu šperkov. Na odhalenej a opálenej koži lesknúce šperky vždy perfektne vyniknú. Exoticky vyzerá napríklad náramok v podobe tigrej hlavy alebo hada, ktorý sa elegantne vinie okolo ruky. Hlboký dekolt možno podčiarknuť trblietavým príveskom a dlhé prsty s decentne nalakovanými nechtami môžete ozdobiť masívnymi prsteňmi rovnako s motívmi cudzokrajných zvierat.

Je len na vás, aký zvierací, či rastlinný šperk si zvolíte. Ak budete vyberať podľa obľúbenosti, alebo vkusu. V ponuke sú jednak mačkovité šelmy, ale aj plazy, či roztomilé obojživelníky. Vášmu outfitu dodajú exotický šmrnc aj motýle, ktoré môžu zdobiť vaše uši, či prsty. V tomto prípade sa ani nebudete musieť báť, že vám uletia.

Zdroj: DIC

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.