Cous de fil blanc: plamienky a vône pre vás

Cous de fil blanc: plamienky a vône pre vás

30. júla 2017, mydlá, sviečky, cous de fil blanc, doplnky, francúzska značka

Sponzorovanej odkazy:

Vytvorte si rituál, ktorý dokonale osvieži vaše telo aj myseľ a hravo vďaka nemu zabudnete na starosti všedných dní.

Jeho súčasťou by mala byť dlhá sprcha, či kúpeľ s voňavým mydlom, nasledovať môže posedenie s pohárom vína, či knihou pri zapálenej a upokojujúcej sviečke. Ak dávate prednosť organickej kvalite týchto výrobkov, zabehnite do novootvoreného Debut Shope v Kaprovej ulici v Prahe, kde teraz novo a exkluzívne dostanete kvalitné organické mydlá a sviečky, ktoré vyrába francúzska značka cous de fil blanc.

Ručne vyrábané mydlá cous de fil blanc

Mydlá, ktoré sú vyrábané ručne, zdobí elegantné balenie a navyše sa opierajú aj o tradičné know-how. Sú veľkým súčasným hitom. Mydlo cous de fil blanc však ponúka ešte viac, predovšetkým kvalitné a prírodné suroviny. „Ku 100% rastlinnej báze pridávame suroviny tej najvyššej kvality, jedná sa o rastlinné oleje, íly, esenciálne oleje, lesný horský med, rastliny alebo dokonca morské riasy,“ prezradila k procesu výroby zakladateľka značky Carole Dichampt, vášnivá milovníčka prírody a aromaterapeutka. „Dôležitým faktom je, že mydlá neobsahujú žiadne pridané farbivá ani parabény“, dodáva Carole.

Plamienky sviečok aj v lete

Sviečky sú síce často spájané len so zimným obdobím, ale v skutočnosti nie je dôvod sa upokojujúcich plamienkov v lete vzdávať. Ak patríte k skutočným milovníkom sviečok a využívate ich jemné svetlo viac ako často, potom siahnite po tých zdravých. Ručne vyrábané vonné sviečky cous de fil blanc sú odliate zo 100% rastlinného sójového vosku bez prítomnosti GMO. Nenájdete v nich žiadne ftaláty ani ďalšie škodlivé látky, ich knôt je naviac vyrobený z organickej bavlny.

Ručne vyrábané kúsky na mieru

Mydlá a sviečky dostanete v niekoľkých kolekciách a vyberať si môžete podľa farby i vône. Jednou z najobľúbenejších je kolekcia s názvom Nude, ktorá boduje u módnych redaktoriek aj bloggeriek. Očarí vás vôňou púdra, ružového dreva, kadidla a semienkami ibiškovca. Ďalej dostanete kolekcie Blanche, Noir, Indigo, Color Block a Wallpaper.

Foto: cous de fil blanc

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.