Originálna klasika - #LevisTailorShop

Originálna klasika - #LevisTailorShop

29. júla 2017, LevisTailorShop, Levis, denim, džínsy, košele, šortky, vesty, sukne, osobitá úprava, originálne

Sponzorovanej odkazy:

Individuálna úprava oblečenia je možná! Kde? V Levi's Tailor shopoch, ktoré sú letným hitom tohtoročnej sezóny.

Či už prší, alebo svieti slnko, v uliciach miest, na festivaloch, pri vode alebo v lese môžete byť svoji a za každých okolností originálny. Využite ikonické kúsky Levi's® – päťstojednotky, šortky, džínsy ako nepokreslené plátno a ukážte svoj imidž, názor a štýl. Trend personalizácie oblečenia je stále viac in a stáva sa hitom tohtoročnej sezóny.

Niečo prišiť a niečo odpárať, niekde zašiť dierku a naopak inde prirobiť dierku. Tiež kus ošúchať, napríklad aj prifarbiť, potom pridať záplaty, nášivky, či výšivky. Nacvakat cvočky, placky a špendlíky. To všetko je možné. Inšpiráciou vám môže byť napríklad retro dizajn denimových kúskov, alebo niektorý z pestrofarebných pop-artových vzorov.

A čo robiť, ak si netrúfate sami? Nezúfajte! Krajčíri v Levi's® Tailor shope vám pomôžu uskutočniť všetky vaše vízie. Vdýchnuť nový život pomôžu aj vašim starším obľúbeným kúskom alebo prispôsobiť iné, aby lepšie zodpovedali vašej osobnosti. Služby sa zatiaľ ponúkajú len v Paríži, Londýne a Berlíne, čo je síce komplikácia, ale ak ste skalní fandovia, nezabráni vám to v denim-Levis originalite. Buď sa tam vydáte, alebo využijete služby niektorej krajčírky či zručnej kamarátky alebo kamaráta.

A pretože cez prázdniny a v lete nie ste zviazaní žiadnymi upätým dress cody, tak to rozbehnite vo svojom osobitnom štýle. Letnom a hravom. Ďalšie informácie nájdete na Levis.com .

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.