Louis Vuitton TAMBOUR Moon

Louis Vuitton TAMBOUR Moon

28. júla 2017, Louis Vuitton, TAMBOUR Moon, zostavte si, vlastné hodinky

Sponzorovanej odkazy:

Kolekcia TAMBOUR vznikla v roku 2002. A bola pre značku Louis Vuitton hodinárskou premiérou. Odvtedy ubehlo veľa vody a na trh boli uvedené najrôznejšie verzie pre mužov aj ženy. A všetky majú charakteristické prvky rady Tambour.

Dnes sú hodinky Tambour doslova ikonou a pätnásť rokov po svojom vzniku je teraz na svete nová verzia, ktorá nezaprie krv svojej rodiny: TAMBOUR Moon.

TAMBOUR Moon GMT BlackTAMBOUR Moon GMT Black

Obrátená krivka

Tento nový prvok hodiniek TAMBOUR je verný estetickému štýlu, na ktorom stojí úspech pôvodnej rady TAMBOUR: úchvatne zaoblené puzdro, ktoré evokuje tvar bubna. Kruh neruší ani nôžky, ktoré zachovávajú perfektný tvar. Nechýba dvanásť písmen Louis Vuitton vyrytých po obvode a ani originálny tvar puzdra, ktoré sa smerom dole rozširuje, takže veľmi pohodlne sedí na zápästí.

TAMBOUR Moon Chronograph BlackTAMBOUR Moon Chronograph Black

Návrhári značky sa pohrali s celkovým tvarom a hodinky Tambour Moon tak dostali do vienka unikátne prehnutý profil, ktorý pripomína kosáčik mesiaca. Konkávne línie vytvárajú dômyselnú hru svetla a tieňa po celej ploche puzdra hodiniek.

Pre dámy

Hodinky TAMBOUR Moon predstavujú svoju ženskú stránku modelom Moon Star, ktorý sa ponúka v prevedení z leštenej ocele v niekoľkých variantoch priemere a funkcií. Model s puzdrom o priemere 28 mm je osadený číselníkom s dvoma ústrednými rúčkami – hodinovkou a minutovkou, a malou sekundovou ručičkou na pozícii šiestich hodín. Prvok v tvare kvietku Monogram Flower z metalického ružového zlata obehne raz dookola za šesťdesiat sekúnd.

TAMBOUR Moon Star Chronograph White MOP and diaTAMBOUR Moon Star Chronograph White MOP and dia

Monogram Flower nie je obyčajnou dekoráciou, ale ústredným prvkom týchto hodiniek – pečať ženskosti v ponuke hodiniek Louis Vuitton. Modely s puzdrom o priemere 35 mm a 39,5 mm majú chronograf. Všetky tri modely sú osadené quartzovým strojčekom a ponúka sa s čiernym alebo strieborným číselníkom a tiež v luxusnej verzii s nôžkami, do ktorých sú zasadené diamanty s číselníkom z perlete a diamantovými indexmi hodín.

Pre pánov

Model TAMBOUR Moon GMT je zhmotnením jedného z najobľúbenejších tém značky Louis Vuitton: cestovania. Preto je komplikácia GMT ústredným prvkom týchto hodiniek. Nový elegantný nástroj pre moderných cestovateľov sa skrýva v puzdre s priemerom 42,5 mm, ktoré sa ponúka v prevedení z matnej ocele alebo kombinácii matnej ocele a ružového zlata. Hodinky poháňa kaliber so samonáťahom. Na výber je matný pieskovaný čierny alebo strieborný číselník s paprskovitou matnou škálou komplikácie GMT.

TAMBOUR Mooon Star Seconde WhiteTAMBOUR Mooon Star Seconde White

„Ryžový“ vzor uprostred evokuje materiál Damier Graphite. Chronograf TAMBOUR Moon je komplikácia, ktorú využijete každý deň. Prepožičiava hodinkám športový výraz, ale nijako neuberá na elegancii. Super výkonný nový inštrument v puzdre s priemerom 44 mm z matnej ocele skrýva tiež kaliber so samonáťahom. Hodinky sa ponúkajú vo variante s čiernym pieskovaným matným číselníkom s ryžovým vzorom uprostred. Iba ikonické hodinky sú moderné aj pätnásť rokov po svojom uvedení na trh. A ani čas im neubral na osobnosti a atraktivite.

TAMBOUR Moon Star Chrongraphe BlackTAMBOUR Moon Star Chrongraphe Black

Zostavte si vlastné hodinky!

Louis Vuitton tiež predstavuje nový originálny koncept: vymeniteľné remienky. Tento exkluzívny a pritom jednoduchý systém umožňuje majiteľom hodiniek ľahko a rýchlo vymeniť remienok na hodinkách v podstate kedykoľvek, bez potreby akýchkoľvek nástrojov. Jednoduchý, ľahký a odolný patentovaný systém bol vyvinutý vo vývojovom oddelení značky Louis Vuitton. Ide o patentovaný systém z kompozitného materiálu s vysokým obsahom karbónu, ktorý sa svojimi vlastnosťami blíži titánu.

Bracelets Interchangeables TAMBOUR Moon ChronographBracelets Interchangeables TAMBOUR Moon Chronograph

Vôbec prvýkrát u značky Louis Vuitton je tento systém kompatibilný so všetkými modelmi hodiniek TAMBOUR – od klasických a pôvodných po tie najnovšie, vrátane radu TAMBOUR Slim a nové TAMBOUR Moon. S novou ponukou remienkov z kože a ďalších materiálov, ktoré sú pre značku Louis Vuitton charakteristické, vrátane kaučukových, si možno vybrať typ puzdra a potom svoj prvý remienok. Je to ako hra – môžete si tak zostaviť vlastné hodinky. Ale ani tí, ktorí už hodinky Tambour vlastnia, neprídu o nič – môžu si zaobstarať toľko nových remienkov, koľko chcú, bez ohľadu na priemer plášťa či model hodiniek.

Bracelets Interchangeables TAMBOUR Moon StarBracelets Interchangeables TAMBOUR Moon Star

V aktuálnej ponuke je viac ako tridsať druhov remienkov pre mužov aj ženy, v širokej palete farieb a materiálov. Ponuka sa navyše čoskoro rozšíri o ďalšie typy – remienky z plátna Damier a Monogram, krokodílej kože a ďalších koží, ktoré figurujú v kolekciách koženého tovaru. Kvalita a kreativita remienkov hodinkám dáva charakter, ale dokáže tiež zmeniť celú dušu hodiniek. Ale nech už vlastníte akékoľvek hodinky Tambour, s novými remienkami budú vyzerať vždy dokonale.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Úvodné foto: TAMBOUR Moon GMT Black steel and pink gold

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné a šperky a hodinky.