Pozerajte na svet cez Komono

Pozerajte na svet cez Komono

26. júla 2017, Komono, značkové okuliare, slnečné okuliare, kolekcia Rose Quartz, jemné farby,

Sponzorovanej odkazy:

Belgická značka slnečných okuliarov, okuliarových rámov a hodiniek Komono sa vám predstavuje v letnej kolekcii Rose Quartz v jemnom farebnom ladení.

Transparentná ružová a tyrkysová farba s kolekciou Rose Quartz prináša sviežu verziu legendárnych štýlových modelov Komono Coco, Vivien, Lulu a Phoenix. Tieto jemné ružové obrúčky sa u Rose Quartz variantov efektne dopĺňajú s chladnou farbou tyrkysových tónov bočníc a sivými dymovými sklami.

slnečné okuliare Komono Coco z kolekcie Rose Quartzslnečné okuliare Komono Coco z kolekcie Rose Quartz

Rose Quartz

Celá kolekcia Rose Quartz, alias ruženín, evokuje rovnako tak ako tento kameň pocity lásky, nežnosti a ženskej sily. Slnečné okuliare sú elegantné, šik a lákajú na zhodnotenie do horúcich slnečných letných dní. Komono môže byť skvelým doplnkom vášho outfitu, nech to je denimový look, alebo šaty či šortky s topom. Tieto apartné slnečné okuliare vám urobia vždy krásnu bodku outfitu.

slnečné okuliare Komono Lulu z kolekcie Rose Quartzslnečné okuliare Komono Lulu z kolekcie Rose Quartz

Komono

Slnečné okuliare Komono sú praktickým a krásnym doplnkom. Majú polykarbonátové sklá so zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu a ochranou UV 400. Sú teda komfortné a pre zdravie v slnečných dňoch doslova nevyhnutné.

slnečné okuliare Komono Phoenix z kolekcie Rose Quartzslnečné okuliare Komono Phoenix z kolekcie Rose Quartz

Značkové okuliare Komono sa pohodlne nosia, sú ľahké a materiálom veľmi príjemné na dotyk. Ku všetkým okuliarom Komono dostanete parádny kožený obal s vyrazeným logom a čistiacou handričkou ako bonus. A cena slnečných okuliarov Komono z kolekcie Rose Quartz? Každý kúsok vás príde na 49 €.

slnečné okuliare Komono Vivien z kolekcie Rose Quartzslnečné okuliare Komono Vivien z kolekcie Rose Quartz

Značka Komono

Belgická značka Komono sa od roku 2009 venuje tvorbe kvalitných, progresívnych a nadčasových hodiniek, slnečných okuliarov a novo aj okuliarových rámov za dostupné ceny. Značka Komono má dosah po celom svete a patrí medzi veľmi rýchlo rastúce nové značky módnych doplnkov.

Komono v sebe efektne spája retro prvky s futurizmom, klasiku s modernými trendmi, teda dizajnom s umením. Ako napovedá samotný názov Komono, čo je japonsky a v preklade znamená malé veci, dizajn všetkých kúskov doplnkov Komono spája minimalistickú formu čistej esencie kultúry, spolu s hrdým príznakom belgickej tradície o precízne remeselnej práce. To všetko s použitím najkvalitnejších moderných materiálov.

Všetky tieto kúsky a mnohé ďalšie nájdete na Komono.com .

Zdroj foto: Komono

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a slnečné okuliare.