Lindex ladí letne a na trópy!

Lindex ladí letne a na trópy!

25. júla 2017, Lindex, letná kolekcia, leto 2017, dámske plavky, dámske šaty, volány, exotika, tropické vzory, kvetinové vzory, pestré farby, veľké náušnice, trendy, slamený klobúk, kvetinové čelenky, bikiny, jednodielne plavky

Sponzorovanej odkazy:

Leto už je tu a dáva o sebe patrične vedieť. Tropické počasie vyzýva jedine k exoticky ladenému oblečeniu. Trópy a teplo inšpirovalo značku Lindex k novej letnej kolekcii, ktorá je priamo prežiarená slnkom a ďalekými krajmi. Aj keď pri vysokých teplotách, ktoré máme u nás, sa do exotickej cudziny ani vydávať nemusíme. S oblečením, módnymi doplnkami a šperkami od značky Lindex si budete pripadať ako na dovolenke pri mori aj na vašej záhradke alebo terase za domom.

Doménou letná kolekcia od Lindex sú bezpochyby dámske šaty. Tento módny kúsok by sa dal považovať za ikonický pre celú letnú sezónu. V ponuke sú napríklad krásne šaty s odhalenými ramenami, ktoré si môžete vyberať v žiarivo červenej, v modrom variante s výšivkou, alebo v odvážnom viacfarebnom kvetinovom vzore. Pestrá farebnosť a kvety sa objavujú azda v každej letnej kolekcii, a preto ani táto nie je výnimkou.

Značka Lindex vo svojej najnovšej kolekcii dáva vyniknúť všetkým aktuálnym trendom, ktorými sú napríklad veľké volány. Objavujú sa na šatách aj blúzkach. Tento roztomilý detail v podobe veľkého goliera dáva dokonale vyniknúť vášmu dekoltu. Odvážne a na druhej strane veľmi cudné.

V lete a predovšetkým na dovolenke by to samozrejme nešlo bez plaviek, a preto ich Lindex vo svojej kolekcii ponúka veľké množstvo. Aj plavková sekcia ponúka množstvo farieb a najrôznejších vzorov. Na výber sú bikiny, ale aj klasické jednodielne. Značka Lindex sa pohrala tiež so strihmi. Podprsenky typu balconette, trojuholníčkové, T-shirt či s macramé detailom vzadu a nohavičky nízke, vysoké alebo kraťasové.

Medzi doplnkami nájdete taktiež plno must-have kúskov tejto sezóny. Na pláži alebo pri opaľovaní na kúpalisku sa rozhodne nezaobídete bez slamenného klobúka. Tento doplnok nie je len skvelým pomocníkom a ochráni pred silným slnkom, ale tiež veľmi trendy kúskom, ktorý podčiarkne váš letný outfit. Ak nie ste fanúšičkou slamenného klobúka, môžete vyskúšať kvetinové čelenky do vlasov, ktoré z vás razom urobia romantickú vílu. Šperkom v letnej kolekcii Lindex vládnu pre zmenu veľké náušnice, ktoré sú perfektným klenotom v teplých dňoch. Sú totiž také výrazné, že sami postačia k dokonalému looku.

Zdroj: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.