Ako byť v práci aj po nej šik? S lookom od Nila!

Ako byť v práci aj po nej šik? S lookom od Nila!

23. júla 2017, Nila, news, Bestsellers, po práci, na pohárik, párty, šik, dámske šaty, dreváky, O my bag, kabelka, náramok, korále, fair-trade, eko, 100% biobavlna, tencel, koža, People Tree

Sponzorovanej odkazy:

Hľadáte outfit, ktorý je univerzálny? Taký, ktorý je vhodný ako do práce, tak aj na schôdzku, po či počas nej? Nila news predstavuje svoje bestsellery, s ktorými sa budete cítiť šik každý všedný deň. Svoju ženskú krásu totiž nemusíte zvýrazňovať len cez víkend, kedy vám príprava na večernú akciu zaberie aj pol dňa. Jednoduché a prirodzené kúsky v obchode Nila vám zaručia parádny look po práci aj počas nej.

Cez deň v kancelárii a večer na pohárik uplatníte ako základné oblečenie tmavo modré šaty Teagan od značky People Tree. Tieto elegantné dámske šaty s dlhým rukávom a zavinovacím výstrihom do V a s elegantným stiahnutím v páse a rozparkom na strane sú vyrobené z 95% z bio-bavlny s 5% prímesou elastanu, aby sa ľahšie prispôsobili každej postave. Značka People Tree si zakladá na tom, aby zákazníci v ich oblečení nielen vyzerali dobre, ale aby sa tak aj cítili. Z tohto dôvodu už viac ako 25 rokov spolupracuje značka s farmármi a zamestnancami v krajinách tretieho sveta a kladie dôraz na férové podmienky a ekologickú výrobu. Každý potom vie, že keď si kupuje módne kúsky od People Tree, tak nevznikli z nútenej či detskej práce.

Až sa budete po práci v podvečerných hodinách chystať na párty alebo len na posedenie s priateľmi môže sa vám hodiť ľahký kabátik Elma Duster taktiež od značky People Tree. Je vyrobený zo 100% tencelu, čo je vlákno vyrobené z drevnej celulózy. Tento jarno-letný kabátik stelesňuje chic eleganciu. Má chytré prepásanie v páse a kovové detaily. Ide o skvelý kúsok do mesta, ktorý sa ešte ku všetkému stará o blaho našej planéty.

Dokonalým dotiahnutím perfektného looku sú potom dreváky v štýle sedemdesiatych rokov, ktoré majú plnú špičku s opaskom v tvare T a vyšší podpätok. Dreváky od Sweedish Hasbeens sú ručne vyrábané v Európe. Pásky na nich sú z kvalitnej kože, ktorá je spracovaná čisto na báze rastlinných olejov. Podpätok je vyrezaný iba z jedného kusu dreva a k nemu je pripevnená gumová podrážka. V drevákoch sa budú vaše nohy cítiť po celý deň ako v bavlnke.

Celý outfit už potom môžete podčiarknuť len vkusným doplnkom či decentným šperkom. Nila odporúča malú hnedočiernu kabelku cez rameno od značky O my bag, ktorá má magnetické zapínanie a nastaviteľný kožený popruh. Je vyrobená z kože z Toskánska. A čerešničkou na torte je oranžový náramok od rodinnej fínskej značky Aarikka, ktorý je vyrobený z dubového a javorového dreva. Tento parádny kúsok rozžiari váš deň.

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.