Kolekcia Cortézok k 45.výročiu Nike Cortez

Kolekcia Cortézok k 45.výročiu Nike Cortez

22. júla 2017, Nike Cortez, 45.výročie modelu, Queens

Sponzorovanej odkazy:

K oslave 45. výročia teraz vyšla nová kolekcia modelov Cortez značky Nike. Tvárou kolekcie je modelka Bella Hadid. A tieto športové topánky sú už v predaji! Vieme kde!

Tenisky Nike CORTEZ brázdia ulice, chodníky a bežecké trate už nejakú dobu – od roku 1972. sú teda kultovkami a majú tu svoje miesto. Tento rok oslavujú tieto športové topánky 45.výročie. Nike k nim vydal kolekciu, jej ambassadorkou a tvárou sa stala modelka Bella Hadid.

Nike Classic Cortez Leather SE (GS) sú dámske nízke tenisky bielom prevedení s červenými a modrými časťami. Dostanete ich za 72 €. Model dostal vylepšený dizajn a možno si ho zakúpiť už od 1.6. 2017. Nike Cortez dostanete v prevedení Nike Cortez Basic Nylon (verzia Compton a Long Beach), Nike Cortez Satin (verzia Purple a Tan) a Nike Cortez Basic Jewel QS.

Nike Classic Cortez NylonNike Classic Cortez Nylon

Nike Classic Cortez Nylon trooper sú nízke pánske tenisky majú olivové prevedenie a bielu podrážku. Ich cena je 83 €. Za vznikom Cortézok stojí Bill Bowerman, ktorý bol jedným zo zakladateľov značky Nike. Chcel vytvoriť športovú obuv, ktorá by sedela bežcom a bola pritom šik aj na pohľad. A podarilo sa, jeho Cortézky slávili od začiatku úspech.

Nike WMNS Classic Cortez SENike WMNS Classic Cortez SE

Nike WMNS Classic Cortez SE sú dámske tenisky v sivom prevedení s hnedou podrážkou. Ich cena je 91 €. Dnes Nike Cortéz môžete mať nielen ako bežecké topánky ale majú široké uplatnenie všade tam, kde ľudia preferujú pohodlie funkčnosť a kvalitné športové topánky na nohách. Cortézky sa tak postupne rozšírili z bežeckých dráh medzi širokú verejnosť.

Nike Classic Cortez Leather SENike Classic Cortez Leather SE

Nike Classic Cortez Leather SE patria k pánskym teniskám v čiernom prevedení s bielymi a hnedými detailmi. Stoja 91 €. Všetky modely Nike Cortez a ešte oveľa viac môžete kúpiť na Queens.cz .

Zdroj foto: Queens

Úvodný obrázok: Niké a modelka Bella Hadid

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné a topánky, obuv.